- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Shin Chen #690 üzenetére
Köszönöm.
ha jól sejtem, akkor az én általam említett mini iTX lap hasonló, mint a K4, de ahogy olvastam, még valamilyen szinten jobb is.
65W-os TDP keretű proci van megcélozva most is és az új szériával is, de lehet, hogy felett elesz - ez majd a felhozataltól függ..
Túlhajtás tutira nem lesz, sőt alulfeszelés lenne. Valószínű, hogy amíg nem jön ki az új széria, egy Ryzen 7 1700 lesz, aztán majd meglátjuk. tehát ha most veszek egy ilyen lapot, akkor azzal nem fürödhetek be.
Valamint elég lesz e nekem ez a lap, vagy megéri e +17k-ért a ASRock FATAL1TY X470 GAMING ITX AC alaplap? Én nem látom értelmét részemről az X470-nek. Kérdés, hogy a későbbiekben ez nem lesz e probléma?(Mondjuk +2 éven belül).
.
Valaki esetleg tud ilyen B450 lapot (ASROCK FATAL1TY B450 GAMING-ITX/AC) 39k alatt újan, 3 év garral?
-
Geller72
veterán
Üdv.
Mivel az egyes hsz. nem naprakész és nincs összefoglaló a topic elején - valamint nincs másik AM4 all in topic - és nem tudom átlátni ezt a vonalat, kérdezném:-Ha most vennék lapot egy Ryzen 1-2/7-es procihoz, de idén menne bele az új, hármas széria, akkor milyen chipsetes lap kell nekem? Pontosítva, jó e nekem mondjuk az Asrock Fatal1ty B450 GAMING-ITX/AC alaplap?
Mindenképpen iTX méretben kell.
Köszönöm előre is a választ.
Geller
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest