- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
miti5
tag
válasz
Geller72 #706 üzenetére
Elmondom neked h a "kiskönyvében" sincs benne,mutasd már meg nekem hol van ez leírva,mert a hivatalos oldalon biztos nem.---okoskodni én is tudok mikor megveszed a 700ezer km-es sharan buszodat 235620km-t mutató órával,mert én meg ahoz értek,hogy tudom ha át akarnak vágni.-ez ilyen egyszerű!
-
Madmax81
aktív tag
válasz
Geller72 #691 üzenetére
Szia
Itt nézz szét
tehát ha most veszek egy ilyen lapot, akkor azzal nem fürödhetek be.
Az új proci széria mindig hoz újítástVégül az AMD megszellőztette a harmadik generációs asztali Ryzent, amelyet korábban még nem lehetett látni. Ez még mindig a Socket AM4-es tokozást használja, de bizonyos képességek, például a PCI Express 4.0 eléréséhez új alaplap kell. Ezek nélkül is lehet persze élni, ebben az esetben a BIOS frissítésével megúszható a fejlesztés.
Én nem látom értelmét részemről az X470-nek
"Általában" a 470 lapoknak jobb több a tápellátása , mivel ez felső kategória
" nagyobb az esély" hogy megírják rá a megfelelő biost ami teljeskörűen támogatja majd az új szériát , de ez is csak lehetEgyszóval a fene tudja hogy meddig lesz jó ez a lap neked
-
Shin Chen
tag
válasz
Geller72 #689 üzenetére
Szia!
Úgy tudom az ASRock B450es lap az ajánlott deszkák között van, ryzen7(jól értettem?) esetén a tuningot talán mérsékelten bírja, de ez tőled függ ki akarod-e hajtani.Az új 3xxx széria biztosan bele fog menni, legfeljebb egy BIOS frissítés kellhet, de ezt nem tudom biztosra. Ha kérdésed van a lappal/tapasztalatokkal kapcsolatban 3hsz-el feljebb linkeltem "Milyen lapot vegyek".
(#688) miti5
Hát, a giga nem kapta el most ezt a szériát, sokan csodálkoznak, mert valóban jó cuccokat csinálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Asrock B360M Pro4 microATX
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest