-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erer1000
őstag
#902. 4 modullal amúgy is extra rizikós általában.
#921 Ez nem az AMD "vonal" hibája, hanem a 4 ram modulodé. Gyanítom Intel lapban sem fog együtt menni a 4, vagy ha igen, ott is csak alacsony frekvencián
ez most meglepett picit.
Világ életemben én azon voltam hogy inkább 4x4GB pl 2x8 helyett, hogy ha már ennyi foglalat van, legyen kihasználva.
Phenom II korszakban Ebay-os DDR2 800MHZ, 4x4GB(!!!) modulokkal töltöttem fel, aminek nem 8 chip volt 1 oldalon hanem 16, és a másik oldalon is. Nagyon furcsa, noname kínai ramok voltak, de a hivatalos DDR2 csúcsán, 800MHz-en vígan mentek
Most FX 8350-em van, és kínai KingBox márka, DDR3 4x8GB, és 1866-on megy, bárminemű fesz emelés nélkül.
Nem lehet hogy az úriembernél valami HW baki van?
Vagy csak én voltam egész eddig rohadt mázlista a dzsunka kínaiakkalNem vagyok szakavatott a témában, ezért nem is válaszolom meg a kérdést, csak felvetem az ötletet, az eddigi tapasztalatommal megtoldva
-
Gyuri27
félisten
Ugyanilyen lapban a 3000-es aegisek két kattintás után betonsabilan mennek (2x16). Se ideg, se semmi.
Ja hogy én olvastam, kérdeztem, videót néztem a témáról.
De hát nem baj szar az amd.
Jelzem vga fronton is ez van. Esetek 75%-ban user error, a maradékban meg win 10.
No de sebaj. Engem érdekelne a konfig félár alatt mert mint látjuk szar és csak az ideg van vele. -
M-a-X-i
tag
szia,
Tiéd mennyi idő alatt tudja le a POST folyamatot?Amúgy meg "olcsó..." ne vicceskedjünk , mert :
1. ajánlott alaplapos tocicban (ott érdeklődtem)
2. nem olcsó B450-es lapok között (szerintem 37-40eFt).Másnak személyes tapasztalat kinél mennyire gyorsan zajlik a Boot POST folyamat ?
Jah értem aki nem 80eFt os lapot vesz az mind tehet róla, ha valami kicsit másabb (rosszabb)?
Szerintem még lehet úgy sem költök többet rá, ha lecserélem jövőre B550-es lapra..
Amúgy az ASUS nem nagyon dícsért VRM tervezésű "olcsóbb" lapjai vannak 32-35-, ASRock és a nem ajánlott instabíl olcsóbb Gigabyte alaplapok, tehát ennek tükrében azt mondom nem könnyű minden szempontból jót választani. Főleg aki nem akar rá vagyont költeni..
Amúgy meg, ha megfigyelted nem percek, csak másodpercekben mérhető "lassulást" tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged