Hirdetés
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erer1000
őstag
#902. 4 modullal amúgy is extra rizikós általában.
#921 Ez nem az AMD "vonal" hibája, hanem a 4 ram modulodé. Gyanítom Intel lapban sem fog együtt menni a 4, vagy ha igen, ott is csak alacsony frekvencián
ez most meglepett picit.
Világ életemben én azon voltam hogy inkább 4x4GB pl 2x8 helyett, hogy ha már ennyi foglalat van, legyen kihasználva.
Phenom II korszakban Ebay-os DDR2 800MHZ, 4x4GB(!!!) modulokkal töltöttem fel, aminek nem 8 chip volt 1 oldalon hanem 16, és a másik oldalon is. Nagyon furcsa, noname kínai ramok voltak, de a hivatalos DDR2 csúcsán, 800MHz-en vígan mentek
Most FX 8350-em van, és kínai KingBox márka, DDR3 4x8GB, és 1866-on megy, bárminemű fesz emelés nélkül.
Nem lehet hogy az úriembernél valami HW baki van?
Vagy csak én voltam egész eddig rohadt mázlista a dzsunka kínaiakkalNem vagyok szakavatott a témában, ezért nem is válaszolom meg a kérdést, csak felvetem az ötletet, az eddigi tapasztalatommal megtoldva
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- UPDATE 12.29. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- GIGABYTE Z590 AORUS PRO AX Alaplap
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest