Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M-a-X-i
tag
szia,
Tiéd mennyi idő alatt tudja le a POST folyamatot?Amúgy meg "olcsó..." ne vicceskedjünk , mert :
1. ajánlott alaplapos tocicban (ott érdeklődtem)
2. nem olcsó B450-es lapok között (szerintem 37-40eFt).Másnak személyes tapasztalat kinél mennyire gyorsan zajlik a Boot POST folyamat ?
Jah értem aki nem 80eFt os lapot vesz az mind tehet róla, ha valami kicsit másabb (rosszabb)?
Szerintem még lehet úgy sem költök többet rá, ha lecserélem jövőre B550-es lapra..
Amúgy az ASUS nem nagyon dícsért VRM tervezésű "olcsóbb" lapjai vannak 32-35-, ASRock és a nem ajánlott instabíl olcsóbb Gigabyte alaplapok, tehát ennek tükrében azt mondom nem könnyű minden szempontból jót választani. Főleg aki nem akar rá vagyont költeni..
Amúgy meg, ha megfigyelted nem percek, csak másodpercekben mérhető "lassulást" tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- VR topik
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest