Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
válasz
joker1220
üzenetére
Szia. Nem vagyok profi mint itt a válaszadók többsége. Nekem hasonló konfigban ram hiba okozta szinte ugyanezt a jelenséget. Alkótó elemekre bontva teszteltem a gépet cirka két héten keresztül (éjjel-nappal). Nem értettem, hogy megy órákig 100%-on tesztek alatt, jó hőfokok mellett, stb. Aztán egy sima 20 Mb-os program telepítésnél meg lefagy
. Mivel a ram-nak (2 x 8 Gb-s kit) egy olyan területe volt hibás amit nem folyamatosan használt a gép, ezért elég kalandos volt mire kiderült, hogy azzal van a baj. Szerencsémre egyre inkább gyengélkedett az egyik ram, egyre nagyobbra nőtt a hibás szektor/ok mérete. Ki próbáltam egyenként a két ram-ot és akkor sikerült kiszűrni, hogy az egyik rossz. Hozzáteszem a memtest progi simán lefutott rajtuk párban - eleinte.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Mivel a ram-nak (2 x 8 Gb-s kit) egy olyan területe volt hibás amit nem folyamatosan használt a gép, ezért elég kalandos volt mire kiderült, hogy azzal van a baj. Szerencsémre egyre inkább gyengélkedett az egyik ram, egyre nagyobbra nőtt a hibás szektor/ok mérete. Ki próbáltam egyenként a két ram-ot és akkor sikerült kiszűrni, hogy az egyik rossz. Hozzáteszem a memtest progi simán lefutott rajtuk párban - eleinte.