- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brabbitz
aktív tag
melegedni ezek nem fognak igazán, A520-ak többsége megfelelően el vannak látva normális VRM-ekkel. Továbbá OC-zni tudtommal A520-nál se lehet, szóval-e szempontból se lesz ezzel problémád. Annak nézz utána hogy BIOS-od megfelelő-e hozzá biztonság kedvéért.
Ha idővel találsz jobbat, azért egy 5800x mellé érdemes már B550-et rakni. Ha találsz normális áron. Az alaplapok árai elszálltak nagyon.
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
#kecsawi
Elméletileg a hét végén kapok kölcsön egy tápot egy hibátlanul működő gépből, úgyhogy hamarosan ki tudom majd azzal is próbálni.
#komi77
Köszönöm a tippet, tervben van a ramok próbája is, meg fogom próbálni külön-külön használni és tesztelni a modulokat. Illetve ha addig sikerül szerezni másik ramot akkor azzal is megnézzük.
Nyilván az is benne van a pakliban hogy az R7 2700 memóriavezérlője hivatalosan max 2933 Mhz -ig támogatja a ramokat, ezek meg XMP profillal 3200 -on mennek de előtte egy másik alaplappal 3,5 évig gond nélkül működtek ezen a frekin.
Üdv
-
need
addikt
Köszi a jó tanácsot
Amiben még a problémát látom a ház csatlakozók Power..reset..hd led összes 5 db hová vagy is a helyét megkeresem sokkal inkább a hogyan a gondom...de ha majd elöttem lesz a lap majd csak rájövünk. Van egy ismerősöm akinek ilyen lapja van megkértem hogy fényképezte le nekem de nem sikerült neki vagy is inkább nem akarta. -
leviske
veterán
Egyes ASUS lapokon van olyan lehetőség, hogy teljesen processzor nélkül frissít. A Crosshair 6 biztos, hogy ilyen, de lehet, hogy akad több is a kínálatukban.
Az iponnál meg elég responsive a banda, szóval ha rájuk írsz mailben (oldaluk alján az elérhetőség), akkor fognak válaszolni. Technikailag elégnek kéne lennie annyinak, hogy vásárláskor írásban jelzed.
Érdemes lehet majd jelezned is a topikban, hogy mit sikerült intézni, így másoknak segítség volna vásárláskor.
-
Márk
senior tag
Szia!
Ugyanolyan procim+ramom van mint neked, de nálam a lap az egy Asus Prime X370-Pro.
Nálam a ramok betonstabilan futnak 3200 MHz-en D.O.C.P profil kiválasztásával. Amit betöltött magának profilt, azon csak a "Power Down" Enabled-et raktam Disabled-re.
A bios verzió az nálam 0812 (2017.08.25), 1.0.0.0.6 AGESA kóddal.
Te most melyik bios verzión vagy?
A ramok ugye megkapják a maguk 1,35V-át?
Én 3,8 Ghz-et tudtam elérni a procival 1,3V magfeszültség mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- iPad topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest