Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
Szia Vaze

Én is ilyet akartam, szintén havernak
De azóta ketten is írták hogy gondjuk volt vele FX fórumon, persze ez még nem egy statisztika, de azért elbizonytalanítani épp jó volt.
Ott a fórumon amúgy sokat szoktuk ajánlani az ASUS M5A99X EVO-t, vagy a Giga 990X-UD3-at ill ha nincs/nem tervez haverod később corssfire-t vagy SLI-t, akkor a kistesóik is jók lehetnek; Giga GA-970-UD3 (rev_3) és ASUS M5A97 EVO R 2.0De ha már FX-et veszel és új gép, akkor miért nem az újabbakból szemezgetsz, van már lassan fél éve Vishera alapú FX-6300, FX-8320 ezek most a legjobb vételek. 4-es FX-et csak akkor ajánlanék ha főleg régebbi játékokkal játszik, mert az újabbak sok magot is jól ki tudnak használni, lásd Crysis-3, Bf-3
PS.: Hasonló az aláírásunk
(Nekem már ez van kb 3 éve, khmm)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Hálózatokról alaposan
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új,bontatlan Kingston FURY Beast RGB 16GB DDR5 5600MHz CL36 EXPO/XMP - 2 év garancia
- Kingston HyperX Black 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- Új, bontatlan G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR eladó
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Asus Prime RTX 5070 /// Bontatlan, 27%-os Áfás Számla
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Nekem már ez van kb 3 éve, khmm)