Hirdetés
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
r9550
senior tag
válasz
Oliverda
üzenetére
értem várnék ezzel a dologgal tesztig de sajnos nem tudok ezért kérdeztem és bocsi a lámulásért olvasgattam mindenfele de annyit irnak mindenhol hogy a hőfok kijelzéssel gond lenne meg hogy azok az alaplap gyártók akik am3-ra készítenek biost azoknak felelőséget kell vállalniuk mert a foglalattal nem lenne gond hanem a vrm-el de gondolom egy asus féle crosshairon lévő 8+2-es digi gondolom azért meg tudná oldani azt még nem tudom hogy a foglalat csak 110a-t tud leadni az csak tuningban akadályozna-e vagy esetleges próbálkozásoknáll foglalat olvadást is eredményezhet ezt annyibol gondolom hogy ugye volt itt ph-n egy-két olyan eladó alaplap aminek a 4 pines cpu tápcsatija meg volt olvadva és pont azért mert tuningkor nembirta az ampert felvenni
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.26
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest