- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
r9550
senior tag
válasz
Oliverda #1204 üzenetére
értem várnék ezzel a dologgal tesztig de sajnos nem tudok ezért kérdeztem és bocsi a lámulásért olvasgattam mindenfele de annyit irnak mindenhol hogy a hőfok kijelzéssel gond lenne meg hogy azok az alaplap gyártók akik am3-ra készítenek biost azoknak felelőséget kell vállalniuk mert a foglalattal nem lenne gond hanem a vrm-el de gondolom egy asus féle crosshairon lévő 8+2-es digi gondolom azért meg tudná oldani azt még nem tudom hogy a foglalat csak 110a-t tud leadni az csak tuningban akadályozna-e vagy esetleges próbálkozásoknáll foglalat olvadást is eredményezhet ezt annyibol gondolom hogy ugye volt itt ph-n egy-két olyan eladó alaplap aminek a 4 pines cpu tápcsatija meg volt olvadva és pont azért mert tuningkor nembirta az ampert felvenni
-
r9550
senior tag
hali most akkor én ezt még mindig nem értem csak nézek össze-vissza mint hal a szatyorba de nem jutok semmire most akkor am3 és am3+ foglalat kompatibilis lesz egymással vagy csak ugy hogy am3+ -> am3?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged