- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Így van, megbeszéltem velük, hogy mivel vennem kellett másik vinyót az adatmentéshez, így nem arra tartanák igényt, hanem inkább alaplapra. Már csak véglegesíteni kell, a javítási lapra mindenesetre ráírták.
picur220: akkor vagy az lesz, vagy a GA-MA785GT-UD3H, esetleg még az Asrock M3A785GXH/128M, mert gondolkoztam közben, és mégis csak AM3-asat kellene venni, hosszútávon csak jobb, meg úgy tudom vannak olyan fícsörök amiket csak AM3-as lappal lehet kihasználni a procikban. Tuning nem érdekel, azt nem szoktam. Számomra egyébként az Asrock szimpatikusabb.
daa-raa, köszönöm így már értem miért működött nálam
Azt hittem ez csak az eSATA kiváltsága, de utánnaolvasva nekem az tűnik ki, hogy az eSATA csak annyiban különb hogy ki van vezetve hátra, és nem 'L' alakú a csatlakozó, hanem simán egyenes mint az usb. Akkor ebből a szempontból lényegtelen melyik alaplap, ha külön kivezetem hátra a csatit akkor is menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-32GTZR 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 memória kit.
- CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2 x 16GB) 288-Pin PC RAM DDR5 6400 (PC5 51200) memória
- Patriot Viper Extreme 5 RGB 2x16GB 7800 MHz CL38 - 7 év gari!
- Kingston 2x8GB DDR4 2666MHz HyperX Predator
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt hittem ez csak az eSATA kiváltsága, de utánnaolvasva nekem az tűnik ki, hogy az eSATA csak annyiban különb hogy ki van vezetve hátra, és nem 'L' alakú a csatlakozó, hanem simán egyenes mint az usb. Akkor ebből a szempontból lényegtelen melyik alaplap, ha külön kivezetem hátra a csatit akkor is menni fog.