Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Így van, megbeszéltem velük, hogy mivel vennem kellett másik vinyót az adatmentéshez, így nem arra tartanák igényt, hanem inkább alaplapra. Már csak véglegesíteni kell, a javítási lapra mindenesetre ráírták.
picur220: akkor vagy az lesz, vagy a GA-MA785GT-UD3H, esetleg még az Asrock M3A785GXH/128M, mert gondolkoztam közben, és mégis csak AM3-asat kellene venni, hosszútávon csak jobb, meg úgy tudom vannak olyan fícsörök amiket csak AM3-as lappal lehet kihasználni a procikban. Tuning nem érdekel, azt nem szoktam. Számomra egyébként az Asrock szimpatikusabb.
daa-raa, köszönöm így már értem miért működött nálam
Azt hittem ez csak az eSATA kiváltsága, de utánnaolvasva nekem az tűnik ki, hogy az eSATA csak annyiban különb hogy ki van vezetve hátra, és nem 'L' alakú a csatlakozó, hanem simán egyenes mint az usb. Akkor ebből a szempontból lényegtelen melyik alaplap, ha külön kivezetem hátra a csatit akkor is menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Chromecast topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azt hittem ez csak az eSATA kiváltsága, de utánnaolvasva nekem az tűnik ki, hogy az eSATA csak annyiban különb hogy ki van vezetve hátra, és nem 'L' alakú a csatlakozó, hanem simán egyenes mint az usb. Akkor ebből a szempontból lényegtelen melyik alaplap, ha külön kivezetem hátra a csatit akkor is menni fog.