- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Így van, megbeszéltem velük, hogy mivel vennem kellett másik vinyót az adatmentéshez, így nem arra tartanák igényt, hanem inkább alaplapra. Már csak véglegesíteni kell, a javítási lapra mindenesetre ráírták.
picur220: akkor vagy az lesz, vagy a GA-MA785GT-UD3H, esetleg még az Asrock M3A785GXH/128M, mert gondolkoztam közben, és mégis csak AM3-asat kellene venni, hosszútávon csak jobb, meg úgy tudom vannak olyan fícsörök amiket csak AM3-as lappal lehet kihasználni a procikban. Tuning nem érdekel, azt nem szoktam. Számomra egyébként az Asrock szimpatikusabb.
daa-raa, köszönöm így már értem miért működött nálam
Azt hittem ez csak az eSATA kiváltsága, de utánnaolvasva nekem az tűnik ki, hogy az eSATA csak annyiban különb hogy ki van vezetve hátra, és nem 'L' alakú a csatlakozó, hanem simán egyenes mint az usb. Akkor ebből a szempontból lényegtelen melyik alaplap, ha külön kivezetem hátra a csatit akkor is menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt hittem ez csak az eSATA kiváltsága, de utánnaolvasva nekem az tűnik ki, hogy az eSATA csak annyiban különb hogy ki van vezetve hátra, és nem 'L' alakú a csatlakozó, hanem simán egyenes mint az usb. Akkor ebből a szempontból lényegtelen melyik alaplap, ha külön kivezetem hátra a csatit akkor is menni fog.