- iOS alkalmazások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
Lassan eljön az idő a gépcserére. A processzor szerintem már kiválasztva: 905e. Csak kicsit az ára menne lefelé még.

Alaplapot és ramot kell még választanom, ehhez kérnék segítséget.
Régebben nem volt ez gond, mert ha lap kellett, akkor abit.com és kész, de most alig ismerem a modelleket.
Asrock, msi-t nem szeretnék. Úgy hallottam, az asus és gigabyte elég jó gyártók.A gépet elég hosszú távra tervezném, 4-5 év. Szempont az alacsony fogyasztás, nagy teljesítmény és stabilitás (jó minőség). Meg persze a Linux kompatibilitás, de ennek majd utána nézek.
Az alaplapoknál van valamilyen alacsony fogyasztású modell osztály? Vagy ott ez nem kifejezett?A csipset is kérdés lenne, hogy milyen? Azt tudom, hogy az ati csipekben lévő gpu tud hibrid corssfire-t 3xxx-es kártyákkal. De nekem 4670-es van. Azzal lehet ilyet?
Végül is az lenne a cél, hogy a hétköznapokban csendes, takarékos legyen, de ha meg kell lódulni - néha játék, vagy forgatás vagy hasonló - alatt, akkor legyen benne lóerő.

A másik, a ram. Az addig ok, hogy ddr3, de hány mhz? Mondjuk 2*2 G vagy 1*4 ezt majd látom.
Összefoglalva, milyen gyártót, csipsetet és ramot javasoltok? Egyáltalán jó helyen kérdezem?
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- iOS alkalmazások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs