Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kösz az infót és a képeket. Tudom, hogy nem a chipset szolgáltatja a tápfeszt csak pongyolán fogalmaztam, elnézést. Arra utaltam, hogy egy újabb (nekem ez a 990FX), jobban terhelhető (8+2 fázis) alaplapot választanék a mostani helyett. Már csak a majdani CPU csere miatt. Viszont akkor gyakorlatilag legyen 8+2 fázis (állítólag azzal jobban lehet az FX-8320-at túlhajtani) és ne törődjek a borda meglétével, igaz? Hűtöm levegővel a PCB-t és mást nem nagyon tehetek, ha jól értem. Akkor az a kérdés, melyik lap van normálisan méretezett VRM-el szerelve.
Update: a PCB erősen langyos terhelésnél. Hogy a CPU vagy a VRM az oka, nem tudom. A ház másik oldalát levettem és a cpu backplate környékén ki van vágva a fém a házon, ott fogtam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest