Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr white
csendes tag
hi all
nos én most akarom lecserélni az elavul redszerem és szerintem jobban megéri egy
stabbilab kiforrotabb 939-es redszert veni ami kb ugyananyiba kerül mint egy AM2-es söt mivel ramokat nemkell vegyek egy joval erösebb 939es redszert tudok csinálni amihez sokkal több és jobb termék közül tudok válogatni és mint a teszetkből kiderül semivel sem jobb vagy gyorsabb egy AM2-es system söt mint montam a ramok helyet tudok veni egy eröseb pocit vagy bármit
ami pedig az idötáloságot illeti ha én most 200ezrből össze dobok egy erösnek mondhato gépet akkor az 1-1.5 évig kikell hogy birjon, és nemértem hogy mimiatt lenne időtállobb egy AM2-es redszer a ramokmiat az meg kitérdekal ha most nemkel rákölcsk, meg hogy az AM2-es alapba bele menek malyd az új procik de ki akar malyd egy új proceszort beleteni a régi koszos alaplapba, meg ha már uj proci akkor új alaplap (söt nincsis nagy választék AM2-es lapokbol) ugy hogy az AM2-es redszert ugyan ugy kilehet malyd dobni anyi hogy
a ramjaid amire most nem költötél meg maradnak amik most még nemis olyan olcsok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóhifi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest