Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr white
csendes tag
hi all
nos én most akarom lecserélni az elavul redszerem és szerintem jobban megéri egy
stabbilab kiforrotabb 939-es redszert veni ami kb ugyananyiba kerül mint egy AM2-es söt mivel ramokat nemkell vegyek egy joval erösebb 939es redszert tudok csinálni amihez sokkal több és jobb termék közül tudok válogatni és mint a teszetkből kiderül semivel sem jobb vagy gyorsabb egy AM2-es system söt mint montam a ramok helyet tudok veni egy eröseb pocit vagy bármit
ami pedig az idötáloságot illeti ha én most 200ezrből össze dobok egy erösnek mondhato gépet akkor az 1-1.5 évig kikell hogy birjon, és nemértem hogy mimiatt lenne időtállobb egy AM2-es redszer a ramokmiat az meg kitérdekal ha most nemkel rákölcsk, meg hogy az AM2-es alapba bele menek malyd az új procik de ki akar malyd egy új proceszort beleteni a régi koszos alaplapba, meg ha már uj proci akkor új alaplap (söt nincsis nagy választék AM2-es lapokbol) ugy hogy az AM2-es redszert ugyan ugy kilehet malyd dobni anyi hogy
a ramjaid amire most nem költötél meg maradnak amik most még nemis olyan olcsok
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest