Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr white

csendes tag

hi all

nos én most akarom lecserélni az elavul redszerem és szerintem jobban megéri egy
    stabbilab kiforrotabb 939-es redszert veni ami kb ugyananyiba kerül mint egy AM2-es söt mivel ramokat nemkell vegyek egy joval erösebb 939es redszert tudok csinálni amihez sokkal több és jobb termék közül tudok válogatni és mint a teszetkből kiderül semivel sem jobb vagy gyorsabb egy AM2-es system söt mint montam a ramok helyet tudok veni egy eröseb pocit vagy bármit

ami pedig az idötáloságot illeti ha én most 200ezrből össze dobok egy erösnek mondhato gépet akkor az 1-1.5 évig kikell hogy birjon, és nemértem hogy mimiatt lenne időtállobb egy AM2-es redszer a ramokmiat az meg kitérdekal ha most nemkel rákölcsk, meg hogy az AM2-es alapba bele menek malyd az új procik de ki akar malyd egy új proceszort beleteni a régi koszos alaplapba, meg ha már uj proci akkor új alaplap (söt nincsis nagy választék AM2-es lapokbol) ugy hogy az AM2-es redszert ugyan ugy kilehet malyd dobni anyi hogy
    a ramjaid amire most nem költötél meg maradnak amik most még nemis olyan olcsok :C

Új hozzászólás Aktív témák