- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
Narancs #12355 üzenetére
Nem is tudom. Én is szoktam néha ezt-azt használtan venni, de alaplapot és procit, na meg DVD írót inkább újonnan. Valahogy alaplap esetében az a 3 év gari nem jön rosszul. Már cseréltek néhányat. DVD írót meg rengeteget. Nagyjából 5 éve vettem az elsőt, azóta is új van. Utoljára 2 hete cseréltek, még bőven garis.
-
Blaze71
őstag
válasz
#65675776 #12290 üzenetére
Volt egy 2 GB-os PQI-m is, de azt eladtam és akkor vettem a Kingston-t. A PQI-val is ezt játszotta az MSI lap. Míre a Gigabyte GA-MA770-DS3 lapot megvettem, már nem volt meg a PQI, így azt nem tudom, hogy mit csinálna vele. Van egy 256 MB-os Kingston-om is, azzal meg működik. Vissza nem vihetem ezért a Pendrive-ot, mert ugye más gépekben meg teljesen jó.
-
Blaze71
őstag
válasz
#65675776 #12287 üzenetére
Kingston 8 GB-os. Érdekesség kedvéért ezt a pendrive-ot egy MSI lap sem kezelte, amiben szintén AMD Chip volt, pontosabban 690-es. A mostani konfigok a profilomban. Az nVidiás kezeli a pendrive-ot, meg az összes nem AMD Chippes, amiben eddig próbáltam. Régebbi P-III és P-IV-es gépekben is működött rendesen, csak amelyik nem támogatta az USB2.0-t, abban lassab volt.
Borokafa! Most 770-es lapom van és nem hajlandó írni a pendrive-ra. Olvasni olvassa rendesen.
-
Blaze71
őstag
-
Blaze71
őstag
válasz
#65675776 #12277 üzenetére
Ja, nF4 esetében én is bebuktam kb 60-80 GB zenét, amit évekig gyűjtögettem, válogattam rendszereztem. Olyan szinten, hogy egy mp3 zene esetén előfordul, hogy pár másodpercig másik zene szól benne. Persze ez előfordul több zenében, egy zenén bellül többször. Szóval kb 60 GB albumot már letöröltem és vár még további 20 GB vegyes, amit egyesével végig kell hallgatnom, hogy maradhasson néhány szám. Aztén ugrott még hasonló keverés miatt további közel 100 GB-nyi DVD képfile, meg egy halom fénykép és egyéb. Akkor ez a driverek hibája volt, nem is az ASUS lapomé?
A másik kérdés, hogy a mostani nV Chippes lapokra is igaz ez? Jelenleg egy Gigabyte GA-M56S-S3 lapom van, ennél is számíthatok hasonlóra?
Köszi az eddigi infókat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged