Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
Nem rossz, de mivel már régóta nvidia chipsetes alaplapot használok, nem tudom neked nyugodt szívvel ajánlani a melegedés és a háttértár bugok miatt. Ha mindenképp olcsó alaplapot szeretnél tuning nélkül akkor ezt tudom ajánlani. Ha nem zavar a kettővel kevesebb memóriafoglalat akkor ez a te lapod, szerintem a megbízhatóság megér +3k-t.
-
Sweet Lou 6
addikt
Eygetértek, nekem nForce 560-asom van, igaz nem egy mai darab, de azon kívül, hogy nagyon melegszik, elég idegesítő, hogy Vistán AHCI módban alapból nincs SMART, csak akkor ha az új driver mellett a régebbi xp-set ráerőlteted eszközkezelőben a merevlemez vezérlőre. (ha engedi persze
) Nem értem alapból mérnem tudják megcsinálni...
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
#65675776 #12261 üzenetére
Biosban engedélyezve volt, még működött a hdd is (úgy értem felpörgött), a win xp bebootolt, csak amikor már nagyon sok bad sector volt a lemezen véletlenszerű fagyások voltak, az adatátvitel lecsökkent pár Kb/s-re. A végén már netezés közben is megfagyott. Nem is Seagate volt a tervben de karácsonyra kaptam egyik rokontól, F1-es samsungra gariztattam, előtte is samum volt.
Gariztatás előtt -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
#65675776 #12259 üzenetére
Az előző vinyómnál (Seagate 7200.11) a HDD Sentinel előre jelezte a megibásodást és még időben kitudtam menteni az adataimat, másnap pár óra üzemidő után a 10-15 bad sectorból 3-400 lett, azután 3-4 órával pedig több mint 2000. Ritka az ilyen eset de ilyenkor jól jön a SMART
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
#65675776 #12257 üzenetére
1.Szerencsére adatvesztésem driver miatt még nem volt, de durván hangzik
Ez az egész macera Vista alatt volt anno és még nem is ezzel a hdd-vel ami most van. Ami nfos driver miatt elég idegesítő volt, az Vista alatt AHCI-vel a SMART előhozatala...merthogy ugye nvidia vista alá nem csinálta meg alapból2.Nem te vagy az első, aki ezt mondja
A következő konfigomba a tervek szerint semmilyen nvidia nem lesz
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Thrawn #12252 üzenetére
Az jó
Már megijedtem, hogy szét kell bontanom a gépet az újrapasztázáshoz...
Egyébként valami szörnyű, hogy ennél a chipsetnél hogy kell megcsinálni Vista alatt az AHCI-t, hogy legyen SMART is (IDE módban szarul kezeli a SATA dvd írókat). Elsőre nem tűnik macerásnak, csak amikor a Vista nem engedi frissíteni kézileg a drivert...akkor van szopásaztán valahogy csak sikerült végülis megcsinálnom...
-
Sweet Lou 6
addikt
Szerintetek az 59-60 fokos MCP tűrhető érték vagy csináljak vele vmit? (nForce 560)
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Mr.Csizmás #11887 üzenetére
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Mr.Csizmás #11885 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest