- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
#65675776 #12219 üzenetére
Igen, szerettem volna, de a helyi boltos azt mondta, csak így szerepel a listán, ebből rendelhet, a nagyker nem foglalkozik rev.-ekkel. Persze megrendelhetném, és ha nem az, akkor nem veszem át... de a haveré a bolt, nem akarom, h miattam bentragadjon egy alaplap (akár egy percre is...), és ahogy jelezted Te is, a CF nem akkora előny a későbbiekben, mint a sideport ram most. És abból a kariból csak egy revíziót adtak ki (eddíg), a következő rev-jének inkább az általad említett UD3-as tekinthető, de az nincs is a nagykerekben...
Többen dícsérték, bár az IGP-vel nem egy hardcore, de nekem a elégnek tűnik. Ez árban, használhatóságban, bővíthetőségben (Phenom II, és jobb videókari) nagyon jó kis cucc, mivel 60% Photoshop, 30% net, 10 % játék a felhasználás.Mégegyszer köszönöm a sok segítséget.
-
ViZion
félisten
válasz
band1103 #12214 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Mivel videókarit csak pár hónap múlva tudok venni, fontos, h tudjak játszani is azért addíg. Munkára teljesen jó 4 Giga rammal, nem lesz gond. Csatlik/szolgáltatások: nekem bőven sok is, DS3-nál van CF, a mATX-esnél ugye nincs, de 2 vidkarira egyszerre soha nem lesz pénzem : (A revíziót én megtudom nézni, de vidéken a nagykerből rendelnék az alaplapot, a nagyker meg sz.rik a revízióra, ezért kicsit lutri lenne...
daa-raa:
Köszönöm a linket, érdekes olvasmány.
anno socket A alaplapom mezei kondikkal évekig ment (MSI/via, tehát elég gagyi volt...)
Sajnos ahol rendelek ott nincs UD3-as lap, de a Gigabyte sokat letett az asztalra, ezért nem hiszem, h aggódnom kellene. -
ViZion
félisten
Sziasztok!
Elvileg rendelném én is a GA-MA78G-DS3H -t, de nem tudom melyik revíziót adják...
Aki vett mostanság az jelezhetné, hogy mit osztogatnak. Sajnos a magyar gyártói oldalak siralmasak, én a Samsung HDD-vel szívtam, hihetetlen adatok voltak a hu oldalon.
Másik kérdésem a GA-MA78GPM-DS2H (rev. 1.x) -ról mi a vélemény? Ennél csak egy PCIe kari hely van, de az IGP-hez van sideport memória...
Tapasztalat? Ez vagy az?
Köszönöm tisztelettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Wii U
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Macska topik
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest