- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
joergie #11693 üzenetére
Szia!
Hasonló lapom van: ASUS M3N-H/HDMI
A tapasztalataim nem rosszak, de nem is a legjobbak. Kezdem azzal, amit előnyként tüntetsz fel, azaz a hangkártyával. A hangminőségét nem mértem ki, füllel meg ugyan olyan mint a 888-as és 889-esem, ami az MSI-ken van (nálam). Egy számomra fontos hátránya van, mégpedig hogy nem tudom kedvem szerint változtatni azt, hogy milyen jelent fogadjon, illetve adjon ki a hátlapon. Azt természetesen lehet, hogy milyen a hangszórófelépítés (2.0, 5.1, 7.1), de azt nem, hogy a kék dugasz éppen line in legyen, vagy front, vagy back stb... Ez meg azért rossz, mert nem egy hangrendszer van rákötve a gépre.
Második a BIOS. Kegyetlen puritán. RAM-ok tekintetében a finomhangolás abból áll, hogy beállíthatom a frekvenciát, s kész. Feszültséget lehet növelni, de iszonyatos lépésekben, a standard 1.8V után a következő az 1.98V. Utána már emberibb a skála.
Ha 800-as RAM-od van, mint nekem akkor bizony 800MHz a maximum, amit enged. Erre nem találtam megoldást, egyszerűen nem indul el, holott a RAM bírni jóval többet. Hiába adagolom a feszültséget, hiába csinálok akármit.. semmi. Valószínűleg kiolvassa az SPD-ből az infót, s ha annál magasabb freki lenne, akkor vége a dalnak...
Phenomhoz szükséges opciók állíthatók (HT, NB szorzó stb...)
Támogatja a CnQ-t és C1E-t mind A64 X2, mind Phenom CPU-k esetén, ami jó a fogyasztás szempontjából.
A fenti negatívumok ellenére azért stabil lapról van szó, ha kis fogyasztású gépbe szánod, az integrált VGA-val, akkor jó választás. Azért írtam le az enyémnek a jellemzőit, mert ez teljesen egy család, szóval a tiédre is kb. ezek lesznek igazak.
Gigabyteot meg szerintem se vegyél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- EAFC 25
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest