- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #8883 üzenetére
Na ez itt most lol. Rendes kisker? Aqua, mistral, bluefish? Mire gondolsz? Az iponos totyik is tele van köpködéssel. A legutóbbi eset egy 400k-s gép döld be és nem akarják garizni.
Apró? Na ne vigyorogtass. A bolti ár alatt 1-2k-val kinálják a cuccokat. Gari alig van rá, szarrá van húzva vagy vga esetében a hűtés le van bontva, a tartozékok felle nincs meg. Szóval ez már nem a régi apró. Természetesn tisztelet a kivételnek.
Én vga-t, lapot, procit, ramot, hűtöt adtam el itt. Volt amit félóra alatt, volt amit öt perc alatt. Igaz én nem is az alapján számitottam az árat, hogy mennyibe került mikor megvettem egy éve
Nos olyan bazárt sem reklámoztam ahol számlát se kapsz. Mert van ilyen egy-kettő.
A mondandóm lényege, hogy a "megvezetést" ki kérem magamnak. Én nem saját portékámat reklámozom, hogy milyen fasza. Csak számlát nem adok róla. Meg amúgy is milyen fasza gyerek vagyok mert nálam milyen olcsó. Igaz amíg nem volt konkurencia 1,5-2x-s árakon adtam mindent.
Arról nem tehetek, hogy neked csipik a szemed a bazárok. -
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #8883 üzenetére
Valoban a PH bazarok elszaltak az arakal kapcsolatba ,tisztelet a kivetelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest