Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
the_stig
üzenetére
Hi! Én a GB GA-MA78G-DS3H-al rendelkezem és merem ajánlani mert jól szuperál és az én boltosom szerint a Gigabyte-ból kevesebbet visznek vissza garira mint másból. Mondjuk a 2,1V-os ramokat jobban szereti inkább 2V-on hajtani de ez még lefér...
De az lenne a legjobb ha lenne valakinek mindkettő lapról tapasztalata, mert ő kompetensebb lenne. -
z00li
senior tag
válasz
the_stig
üzenetére
Hali!
Én december elején vettem egy MSI KA780G lapot egy 4850e procival. Nálam is felmerült a Gigabyte, az ASUS, sőt még az Asrock is. Legnagyobb tapasztalatom az ASUS lapokkal volt (ilyen volt a régi lapom is), viszont elég sokan szidták a mostaniakat. A Gigát itt sokan dícsérik, számtech boltos ismerősöm viszont azt mondta hogy elég sokat gariztatnak. Ő érdekes módon az Asrockot (A780FULLHD) javasolta, ami gyengébb felszereltséggel bír. Végül az MSI mellett döntöttem, és idáig maradéktalanul meg vagyok vele elégedve (kopp-kopp).
Én az integrált videót használom, tuningolni sem tuningolok. Szerintem jó a teljesítménye, és a későbbiekben még elég jól fejleszthető is. Aztán idővel kiderül hogy jó választás volt e! Én merném javasolni, de azért hallgass meg más véleményeket is! 
Üdv: Z
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De az lenne a legjobb ha lenne valakinek mindkettő lapról tapasztalata, mert ő kompetensebb lenne.
Én az integrált videót használom, tuningolni sem tuningolok. Szerintem jó a teljesítménye, és a későbbiekben még elég jól fejleszthető is. Aztán idővel kiderül hogy jó választás volt e! Én merném javasolni, de azért hallgass meg más véleményeket is!