- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Yettel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
the_stig #11660 üzenetére
Hi! Én a GB GA-MA78G-DS3H-al rendelkezem és merem ajánlani mert jól szuperál és az én boltosom szerint a Gigabyte-ból kevesebbet visznek vissza garira mint másból. Mondjuk a 2,1V-os ramokat jobban szereti inkább 2V-on hajtani de ez még lefér...
De az lenne a legjobb ha lenne valakinek mindkettő lapról tapasztalata, mert ő kompetensebb lenne.
-
z00li
senior tag
válasz
the_stig #11660 üzenetére
Hali!
Én december elején vettem egy MSI KA780G lapot egy 4850e procival. Nálam is felmerült a Gigabyte, az ASUS, sőt még az Asrock is. Legnagyobb tapasztalatom az ASUS lapokkal volt (ilyen volt a régi lapom is), viszont elég sokan szidták a mostaniakat. A Gigát itt sokan dícsérik, számtech boltos ismerősöm viszont azt mondta hogy elég sokat gariztatnak. Ő érdekes módon az Asrockot (A780FULLHD) javasolta, ami gyengébb felszereltséggel bír. Végül az MSI mellett döntöttem, és idáig maradéktalanul meg vagyok vele elégedve (kopp-kopp).
Én az integrált videót használom, tuningolni sem tuningolok. Szerintem jó a teljesítménye, és a későbbiekben még elég jól fejleszthető is. Aztán idővel kiderül hogy jó választás volt e! Én merném javasolni, de azért hallgass meg más véleményeket is!
Üdv: Z
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest