- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
z00li
senior tag
válasz
antikomcsi #12210 üzenetére
Hű! Hát a biosban elég széles keretek közt lehet a proci feszültségét állítani! Viszont én alapon használom, cnq-val. Így simán netezés közben 1V-al megy 1000MHz-en a 4850e procim. Mondjuk szerintem úgy is mennie kéne ahogy te szeretnéd.
-
z00li
senior tag
válasz
antikomcsi #12208 üzenetére
Szerintem erre tökéletesen megfelelő a lap. Itt egy link a chipset játékos teljesítményéről: [link]
-
z00li
senior tag
válasz
antikomcsi #12202 üzenetére
Én december óta használok egy ilyen lapot idáig teljes elégedettséggel. Nekem egy 4850e procival fut teljesen alapon, tuning nélkül. Idáig semmi gondom nem volt vele, tökéletesen teszi a dolgát. Nem tudom mik az elvárásaid vele szemben, de én ettől függetlenül merném ajánlani. Ha esetleg lennének konkrét kérdéseid írd meg, aztán ha tudok akkor válaszolok.
-
z00li
senior tag
válasz
the_stig #11660 üzenetére
Hali!
Én december elején vettem egy MSI KA780G lapot egy 4850e procival. Nálam is felmerült a Gigabyte, az ASUS, sőt még az Asrock is. Legnagyobb tapasztalatom az ASUS lapokkal volt (ilyen volt a régi lapom is), viszont elég sokan szidták a mostaniakat. A Gigát itt sokan dícsérik, számtech boltos ismerősöm viszont azt mondta hogy elég sokat gariztatnak. Ő érdekes módon az Asrockot (A780FULLHD) javasolta, ami gyengébb felszereltséggel bír. Végül az MSI mellett döntöttem, és idáig maradéktalanul meg vagyok vele elégedve (kopp-kopp).
Én az integrált videót használom, tuningolni sem tuningolok. Szerintem jó a teljesítménye, és a későbbiekben még elég jól fejleszthető is. Aztán idővel kiderül hogy jó választás volt e! Én merném javasolni, de azért hallgass meg más véleményeket is!
Üdv: Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni! A milyen alaplapot című topikban már feltettem kérdésem,de azért megkérdezlek titeket is. Szóval: új gépet szándékozom venni de bizonytalan vagyok az alaplappal kapcsolatban Gigabyte MA78GM-S2H vagy MSI KA790GX? Fontos lenne a későbbi fejleszthetőség, stabilitás, megbízhatóság. Tuningot nem tervezek. Ott az MSI-t javasolták, de nem tudom megérné-e a többletet a fejlettebb chipset. Az MSI-n is tartósabb kondik vannak? Ez sem egyértelmű számomra. Valamint a RAM is kérdéses: sima Kingmax vagy Kingston HyperX, 800 vagy 1066MHz?? Egyedül a prociban vagyok biztos (4850e).
Válaszokat előre is köszi!
Z
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged