- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Oliverda #10598 üzenetére
Azt kellenne felfogi, hogy ezt a hangot tovább ne eröltesd.
Nem érdekel mire van ideje! Én kifizetem a vételárat és egy teljesértékű terméket akarok. Persze apróbb hibák beleférnek, de az is kerüljön orvoslásra. Jelen esetben ha szar a bios szar a lap is. Ha meg csak a 6-s biossal oldják meg úgy, hogy közbe más lesz szar ami előtte jó volt az meg a pofátlanság teteje. Én ill mások nem monopoly pénzekkel fizetünk. Pedig az is majdnem pénz.
Dehát neked mindegy 3 havonta cserélgetsz mindent, nem vagy család fenntartó. Így azért könnyen lehet észt osztani más péztárcájának kárára.
Szóval aki nem akar vagy nem tud ne gyártson pl alaplapot. Nem kötelező ugyanis.Konfigos: egy miatt érdemes lenne (lekapcsolja a vgat ha elég az igp) de azt nem tudja.
-
diablo1984
veterán
válasz
Oliverda #10598 üzenetére
jaja én is úgy gondolom, azért tesztelt biosok ezek, mert olyan lapot nem adnak ki, ami durván bugos, csak olyat, ami ha xy ramot teszel bele, akkor nem megy duálban, stb...
de hogy lenne idejük rá, hogy mindentjavítsanak, miikor kinnt van a piacon 40-60 lapjuk és mindegyikről jönnek a visszajelzések, amit kezelni kell, és a hibákat javítani, tesztelni, közben meg új lapokat is csinálnak, ahhhoz új bios, teszt, stb....
közben megha egy lap kiöregszik, akkor hagyják abba rá a fejlesztéseket, süllyesztőbe kerül és így lesz nekem usb bugos gigám....pedig sokmindenkinek van, de sokan nem is tudják, hogy ha 4gb-os kingston pent vesznek, náluk is szar lesz...
tudatlanság néha kincs!
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- AKCIÓS ÁR! MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- ASUS TUF Gaming B850M-PLUS - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő