Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
Gyuri27
üzenetére
Miféle hangot?
Azt hiszem hogy én nem tehetek arról hogy álomvilágban élsz mert amit leírsz az manapság csak a mesében létezik. Bár én sosem fejlesztettem szoftvert de ha csak egy minimális kis rálátásod lenne ezekre a dolgokra akkor nem írnál ilyeneket."Dehát neked mindegy 3 havonta cserélgetsz mindent, nem vagy család fenntartó. Így azért könnyen lehet észt osztani más péztárcájának kárára."
Egyrészt ezt honnan szűrted le?
Másrészt nekem nyilván az egből hullik a pénz."Szóval aki nem akar vagy nem tud ne gyártson pl alaplapot. Nem kötelező ugyanis."
Számítógépet sem kötelező vásárolni, de ha mégis rávetemedik valaki akkor akár még a benne lévő alkatrészek gyártóját is megválogathajta.
Nem lehetne megoldani hogy kerüljük a jövőben az eféle konfrontálódásokat? Pár taggal ellentétben veled nem igazán szeretek vitatkozni. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- OCZ XTC Platinum OCZ2P8004GK 2 x 2 GB DDR2-800 MHz Kit
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- BESZÁMÍTOK!! ASUS ROG STRIX B760-F GAMING WIFI GARI: 2028.05.29-ig
- ASRock FM2A78M Pro4 AMD FM2+ alaplap, + Quad Core A8 5600K processzor
- GSkill TridentZ CL32 6400MHz 2x16GB (F5-6400J3239G16G)
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azt hiszem hogy én nem tehetek arról hogy álomvilágban élsz mert amit leírsz az manapság csak a mesében létezik. Bár én sosem fejlesztettem szoftvert de ha csak egy minimális kis rálátásod lenne ezekre a dolgokra akkor nem írnál ilyeneket.