- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
A seggkő NF410-ek mennek 300-as FSB-vel (lehet többel is, még nincs sok tapasztalat, sajnos 1-2 hétig még nekem sem lesz
), de az áráért már ez is szép eredmény, egy 9-10-es szorzójú CPU-val pedig már elég komoly tuningra képesek, modbios-okkal pedig 570-ig lehet emeleni az int. VGA órajelét. Szóval mi is van visszafogva?
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ha semmiképpen sem akarsz CPU-t cserélni 2 évig, akkor egyértelműen dualcore, de én inkább vennék egy olcsó Sempront (256k-sat), áztán fél év múlva rádobnék párezret egy jól tuningolható X2 3600+-ra, most kb. a duplája a dualcore AMD-nél, végülis tényleg 2x annyi core van benne.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Arra tudja valaki a magyarázatot, hogy miért csak az árában különbözik (minden fellelhető netes forrás, az AMD honlapja szerint is) a Sempron 2800+ és a 3000+? Állítólag ennek is 256k az L2-je és 1600MHz-en jár, ill. az AMD honlapján többek között ez a CPU sem szerepel mindenhol.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Pedig tunigban az Abit sokkal jobb szokott lenni, kár érte.
Ez az ECS lap nem lenne rossz, de sajnos bűn rossz az elrendezése, és a csenevész feszültségstabilizáló tekercsek sem túl bizalomgerjesztőek.
Lehet hogy várok még 2-3 hetet a vásárlással, talán akkor már lesz választék. -
VaniliásRönk
nagyúr
NF3-at nem akarok venni, éppen a pisztuló AGP-s VGA felhozatal miatt váltok SocketA-ról AM2-re, szóval NF4 kéne, mert az már bizonyított, nekem nem kell több, és az ára is rendben lenne. Az a baj hogy itthon kell megvennem, egyébként tudom hogy netről bármit lehet rendelni.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Asrock AM2NF4G lappal van tapasztalata valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Crucial 240GB SSD eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest