- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
cowboy_bebop #8155 üzenetére
Mind1
-
nesa
veterán
válasz
TomBoy1986 #8149 üzenetére
Jujj nemtehetek rola de mindig kiuteseim lesznek ha csak a nevet hallom...MSI = hasznalhatatlan bios az elso 3 evbe
-
nesa
veterán
válasz
TomBoy1986 #8065 üzenetére
Na az johir akkor 25-30 het mulva barati aron lesz
Te az MSI-nek dolgozol?
-
nesa
veterán
válasz
TomBoy1986 #8046 üzenetére
Igen majdnem 2x akkora
es szerintem az is kicsi.
De ettol meg biztos jo az MSI lap is csak en nemszeretem. -
nesa
veterán
válasz
diablo1984 #8010 üzenetére
Tudom csak mondom eddig mindig jo lett volna ha van de mikor volt nemkellet
-
nesa
veterán
válasz
diablo1984 #8008 üzenetére
Elferni elfer csak epp a 690g lapomon soha nem kellet hasznalnom ugy emlekszem ,csak leteszteltem azt annyi.
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #8003 üzenetére
Nekem boven eleg az SB600 is ,amugy miben jobb a 700, nekem 4 sata eleg, 2 hasznalok.
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #7998 üzenetére
A 770-DS3 gigaval mi a bajod,nem eleg jo?
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #7974 üzenetére
Gyuri27 !
Igy jartunk ,valakik ezt is elkurtak...
-
nesa
veterán
válasz
TomBoy1986 #7966 üzenetére
Udv : ez a PH es agyarorszag
-
nesa
veterán
MSI a hideg raz de ez nagyon komoly
A fogaskerekek utan mi kovetkezik a gepekbe, bordas ekszij,vagy kardan tengely??
-
nesa
veterán
válasz
Gyuri27 #7578 üzenetére
Jelenleg meguntam es leszedtem a hirdetest mert elegem lett a hitvany ajanlatoktol mint hogy 10k kapok ha felviszem pestre(vagy 15k a benzinem
) meg postaval max10k es ezeket ilyen 3 napos emberek toljak nagy arcal...
Ugyhogy kicsit rauntam... vegulis semmi bajom nincselegedett vagyok vele.
-
nesa
veterán
En szemelyszerint ezt ajanlanam .
-
nesa
veterán
válasz
Paul Striker #7425 üzenetére
Abitbol ha nemsurgos akkor vard meg az AX78 at eleg jo lapnak igerkezik ill ez is jo Gigabyte GA-MA770-DS3
-
nesa
veterán
válasz
sp3333boy #6837 üzenetére
Vedd ezt a lapot kb 16-17k +a phenomot de a boltba kerd hogy tegyek fel a lapra a Phenom biost mert nemtuti hog yelindul nelkule es akkor szopas.
-
nesa
veterán
válasz
Dr. Ernő #6828 üzenetére
Szerintem ilyen old lapot mar csak hasznaltan lehet kapni PL Abit KN9 szeria leggyengebb tagja
-
nesa
veterán
Tudod szoktunk itt neha lanozni es latom a gepparkot (nalunk kb 70-80% az amd reszesedese
) de mibol is tevodik ossze 2100-3000+ sempron 754 ig java reszt socket a ezekhez altalaban valami MX440- radi 9550 ig bezarolag
es 1 csoka azt mondja nekem par napja hogy megvan a PRO S.... 512 ram +64bites 6200 on nem szagat .... konyorgom mirevan itt igeny legyen 10-15-20 FPS azt csokolom( azt se tudja mi az) azt hiszi a program ilyen es jatszik tovabb....
Van csavo 1600 cerka mx440 256mb sd ram es igy tolja cod2 altalaban 2 kor letoluk mire neki betolt .... atlagba 8-15fps e van ....1-2 csoka itt a PHn elvan szalva a valosagtol
-
nesa
veterán
válasz
antikomcsi #6804 üzenetére
De altalaban az veri a legjobban a szajat hogy intel ilyen meg olyan fasza aki 1 celeronal tolja
(vagy epp azt keszul venni) mert nincs love tobbre
en spec ma nemszannek tobb lovet 20-25k nal 1 procira ezert az arer meg szerintem kivalo az AMD ar/ertek aranya, sot 1 atlag embernek mire nem eleg 1 x2 3800+ mert szerintem mindenre.
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #6654 üzenetére
Tultermelest most elvezuk bar igylenne alaplapoknal +prociknal is hogy 1 ev alatt otodere zuhan az aruk
A visszadatumozasnak nemtom mi az erteme??
Ha vanis csakis anyagi szempont -
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #6652 üzenetére
Az erdekes a dologba hogy amit februarba vettem az 2006 27 . heti meg amit ma(ujonan) az is az ,es kottara ugyan annyit megy az ultra mint a value.
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #6606 üzenetére
Megvan a ram ahogy beraktam ugy indult semmi trukk csak bekapcsoltam ... most megy a teszt 2800Mhz proc ramok 935mhz ugyhogy igy marad a 3GB .
-
nesa
veterán
válasz
diablo1984 #6605 üzenetére
En ugyneztem nekem a CL4 900-920 ig megy mostanaba, de ebbe a lapba ugylatom nincs ertelme eroltetni a Cl4 et
nincs akkora gyorsulas mint Nforcnal volt.
VaniliásRönk!
Kingmax mellett meg en se lennek meg, nemcsoda hogy a masik ramod se birta
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #6601 üzenetére
Most minden kepp akartam 2x1gb ramot, hogy hosszutavoltn 3gb lesz a gepembe vagy 2gb az csakis a stabil mukodesen mulik ha nem menne akkor eladom a kicsi geileket, vagy felrakom a polcra... ha meg megis akkor megtartom, nem azon az 5k mulik az eletem amenyit a ramoker kapnek.... de ha mar minden lehetosegem adott miert ne probalnam ki,szeritem te se hagynad ki.
-
nesa
veterán
válasz
diablo1984 #6599 üzenetére
Penteken lesz tapasztalatom 2x512 geil value+2x1GB geil ultra komboval.
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #6574 üzenetére
Igyekszem felfogni
de az agyam masik fele nem felejt
-
nesa
veterán
válasz
Mercutio_ #6570 üzenetére
Nekem abit KN9-s NF550-nel volt bajom veluk egyszeruen szarvolt nemis ragoznam tovabb.
diablo1984 !
Bazz most jut eszembe 1x aztigertem neki hoyg tobbet nemszidom hanem dicserem...szal szuper ramok azok mindenki csak olyat vegyen semmivel nem utkozik mindenve jo sot vonohorogra akasztva jol huzhato is...
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #6563 üzenetére
Nemszivesen de azt kell mondanom a kingmax nem ram....ez sajat tapasztalat.
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #6362 üzenetére
Es szerinted kicsi vagy nagy??
-
nesa
veterán
Mivel ebben a tetu orszagba nemlehet rendes chipset hutest kapni igy magam altam neki csinalni valami ertelmes darabot
(elozmenyek itt) kerdesem a kovetkezo mert nemtudok donteni a 2db verzio kozul most csak odaraktam a kep kedveer szoval melyik lenne jobb kicsi vagy a nagy a nagytol azert tartok kicsit nehogy nehez legyen...
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #6191 üzenetére
Es ugyvettem eszre megy a ketto egyutt bar 2 montort nem dugtam ra de felvaltva igen
annyi ha sokat van csesztetve (cserelve) az ati driver akkor kifekteti 3d alatt az nvidiat de ha siman minden felvan tolva sorba akkor semmi gond.
-
nesa
veterán
Az abit is kiguritott 2db AM2+ deszkat de nemhoztak lazba ,olyan mint 1 atkeresztelt AN52s ,csinalhatna valami AMD chipes deszkat mar.
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #5501 üzenetére
Szar az egesz teszt.
-
nesa
veterán
válasz
RexpecT #5289 üzenetére
Az MSI az nem alaplap vegyel az infolexbe Giga GA-MA69G-S3H lapot 16550ft Amd chipszetes es ha megvagy szorulva van rajta 1 int vga Itt nezd meg mit is tud ...
Ja az infolex elkoltozott a magshazhoz.
-
nesa
veterán
Valaki javitson ki de ha 7w os fogyszto megy 365 napon keresztul az 61320w eszik meg 1 evbe ami durvan szamolva 61kw x 36ft =2196ft /ev ...levagyok nyugozve....
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #5149 üzenetére
Nemtudom mirol beszel mar megint, miota ez az FSP tapom van mindig ugyanazon a fordulaton porog a venti, de ujra mertem es fotoztam a kedveder ja es most nem 1,1v on hanem 0,95v igy 59w ra esett le igy mar kokemeny 9w az elonyom JUJJ (es halkan mondom ha megnyittotam valamit igy is felugrott 65w ra)
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #5145 üzenetére
A fogyasztasmero jo!!! monitor nelkul persze!
En nemtudom kb 1 percet szantam ra mig megmerte 1,1v on leolvastam azt jovan de a kedveder megint radugom es leolvasom neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest