- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Alcantara és „fa” hátlappal várható a Razr 70 Ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Szeretnék segítséget kérni. Vettem egy giga 78G-DS3H-t, feltoltam rá az F3-as bioszt és nem ismerek 1-2 dolgott a Biosából, ráadásúl a manuálja nem mindenre tér ki. Például a manuálban ott van az hogy ctrl+F1-re Advanced beálítások jönnek elő de már nem részletezi mik azok. Ha megnyomom akkor előjön az "Advanced Chipset Features" menüpont de nem tudom kitalállni hogy mik lehetnek a benne lévő opciók:
-IGX Configuration: - Frame Buffer Location ?: Below 4G ; Alove 4G
- NB Azalia ?
- NB Power Management- Auto ; Disable ; Enable (dynamic Clok Gating for IOC/NT/MCU/CFG) ?
-SB700 Sread Spectrum ?: Disable ; EnableIlletve még a M.I.T-ben a Dram beállításoknál mit jelent a :
-DQS Training Control ?: Skip... ; Preform
-Memclok tri-stating ?
-Bank Swizzle mode ?Ezer bocs ha elírtam volna valamit. Ezeket a manual (papír alapú) nem részletezi ezért fordulok könnyes szemmel hozzátok
Minden segítséget előre is köszönök
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Asus TUF B360M-E Gaming / Beszámítás OK!
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- 2DB Új SK Hynix DDR5 24GB PC5-5600B Notebook memória Garancia Számla
- T-Force Delta RGB DDR5-6000 16GB (2x8GB) fehér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest