Hirdetés
Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPhone topik
- Apple Watch
PROHARDVER! témák

IT café témák

GAMEPOD témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Chaser legenda Hümm  Ha azt mondom hogy sata2 vinyót alapból felismerte a lapom külön driver installálás nélkül és úgy toltam rá a wint? Ha azt mondom hogy sata2 vinyót alapból felismerte a lapom külön driver installálás nélkül és úgy toltam rá a wint? Új mi legyen benne? Kicsit pontosíthatnád mire gondolsz Új mi legyen benne? Kicsit pontosíthatnád mire gondolsz Viánál jobban melegszik ez tény..de hogy ami nekem van nf410 atomstabil..az is tény.Jah és ahogy írtad via nem nagyon szereti a lint..ennek ezzel se volt baja Viánál jobban melegszik ez tény..de hogy ami nekem van nf410 atomstabil..az is tény.Jah és ahogy írtad via nem nagyon szereti a lint..ennek ezzel se volt baja 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- MSI Pro H610M-E DDR4 alaplap
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
Üzleti előfizetők hirdetései
	- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha azt mondom hogy sata2 vinyót alapból felismerte a lapom külön driver installálás nélkül és úgy toltam rá a wint?
 Ha azt mondom hogy sata2 vinyót alapból felismerte a lapom külön driver installálás nélkül és úgy toltam rá a wint? Viánál jobban melegszik ez tény..de hogy ami nekem van nf410 atomstabil..az is tény.Jah és ahogy írtad via nem nagyon szereti a lint..ennek ezzel se volt baja
 Viánál jobban melegszik ez tény..de hogy ami nekem van nf410 atomstabil..az is tény.Jah és ahogy írtad via nem nagyon szereti a lint..ennek ezzel se volt baja