Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
#65675776 #6584 üzenetére
4 giga geil rammal, és a konfigommal, képi hibákat kreál, méghogy becsikozza a képet egy idő után(mintha valami videókártya túlmelegedne)! szervizbe vittem a lapot, mert az abit k9s-es lapomban, ugyanez volt a belső és hibátlan(csak +2gb lett a 2gb mellé téve)! tesztelték, semmi....bevittem az összes cuccot a gépbe, összeraktuk, hiba mutatta magát, procicsere, hiba megvan, vga csere hiba megvan, alaplap csere(a kistestvér volt nekik raktáron és abban), hiba megvan.....memók memtesttel lettek ellenőrizva, hibátlanok, és csak 3d-s alkalmazásoknál gurul el a gyógyszer, tehát win vista oldalsávánál is, de dos, vagy bios szinten soha! tehát mikor minden cserélve volt, kivéve a memót, a 4gb-ból 1 modult kivettünk és láss csodát 3gb-al tökéletes! 2gb-al is, de 4gb-al szar....azt mondták szervizben, hogy a vista nem kezel valamit jól, és attól hibázik(hiszek nekik, mert dos-os felületen hibátlan a ram, vista és játék alatt, csikoz, majd fagy....), és minden ki lett cserélve, akkor is azt csinálta! szóval nem tudom, hogy mennyire memó ill alaplap hiba, mert láttam már itt is több fórumozónak 4gb-ot a gépében és gondolom megy is nekik, de tény, hogy nekem nem!
szóval ez a helyzet, 3gb-al megy a gépem single channelben és hibátlan, gyors, csak a dobozban végő árva 1 gb ram miatt az egyik kitet eladom és csak 2gb-al operálok ez után! ha meg kevésnek bizonyul ez is, akkor meg nem tudom, hogy mitévő legyek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LED világítás a lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest