Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pítőr
aktív tag
válasz
band1103
üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ! Visszaolvastam ebben a témában kb 1400 hsz.-t, és nem találtam semmi problémát a 8200-al kapcsolatban (mármint, hogy nem írtak róla semmit), persze ettől még elhiszem, hogy amd mellé amd dukál, én is így vagyok vele, csak nekem kéne a ram hely is, hogy hosszútávon megérje, meg még tennék még bele wlan kártyát, meg tv-tunner-t, meg egy dualslotos videokártyát, és akkor máris baj van a hűtéssel, meg a helyekkel, mert a videokártya mellett ott van közvetlenül a többi, plusz fontos az alacsony ár! Akkor már valami más kellene, amiben több a hely, mint pl. ASRock A770DE, ami kicsit felette van árban, csak ugye abban meg 770 van, amiről nem tudom, hogy hol van a 8200-hoz, és itt nem a grafikus teljesítményről beszélek, hiszen úgyis lesz bele videokártya! Hanem arra, hogy végezze a dolgát rendesen, és ne legyen vele galiba, a tuning annyira nem érdekel, bár lehet, hogy kéne! Az lehet, hogy a 8200 intel alatt rosszul teljesít, nem tudom!?, de sajnos azt sem tudom, hogy amd alatt hogyan, meg azt sem, hogy akik szívtak vele, azok mivel szívtak, proc. kompatibilitás, vagy ram-problémák, vagy az ati-nvidia miatt voltak problémák!?
Új hozzászólás Aktív témák
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Mozilla Firefox
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- PlayStation 5
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest