Hirdetés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Pítőr

aktív tag

válasz band1103 #12468 üzenetére

Köszönöm szépen a gyors választ! Visszaolvastam ebben a témában kb 1400 hsz.-t, és nem találtam semmi problémát a 8200-al kapcsolatban (mármint, hogy nem írtak róla semmit), persze ettől még elhiszem, hogy amd mellé amd dukál, én is így vagyok vele, csak nekem kéne a ram hely is, hogy hosszútávon megérje, meg még tennék még bele wlan kártyát, meg tv-tunner-t, meg egy dualslotos videokártyát, és akkor máris baj van a hűtéssel, meg a helyekkel, mert a videokártya mellett ott van közvetlenül a többi, plusz fontos az alacsony ár! Akkor már valami más kellene, amiben több a hely, mint pl. ASRock A770DE, ami kicsit felette van árban, csak ugye abban meg 770 van, amiről nem tudom, hogy hol van a 8200-hoz, és itt nem a grafikus teljesítményről beszélek, hiszen úgyis lesz bele videokártya! Hanem arra, hogy végezze a dolgát rendesen, és ne legyen vele galiba, a tuning annyira nem érdekel, bár lehet, hogy kéne! Az lehet, hogy a 8200 intel alatt rosszul teljesít, nem tudom!?, de sajnos azt sem tudom, hogy amd alatt hogyan, meg azt sem, hogy akik szívtak vele, azok mivel szívtak, proc. kompatibilitás, vagy ram-problémák, vagy az ati-nvidia miatt voltak problémák!?

Új hozzászólás Aktív témák