Új hozzászólás Aktív témák
-
Pítőr
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #12483 üzenetére
Csak ez am2-es foglalatú, az előző meg am+-os, am3 támogatással, de csak 95 watt-ig! Azt kell mérlegelni, hogy vajon megéri-e fele pénzért venni egy ilyen alaplapot, vagy jobb egy dupla ennyiért egy normális amd-chipset-es alaplap!
-
Pítőr
aktív tag
Kérek mindenkit, akit érdekel, véleményezze a következő terméket:
[link]
De, mielőtt mindenki rávágná, hogy micsoda egy szar alaplap, előtte azért gondolja végig, hogy mennyibe kerül, és vannak olyan emberek is, akik csak beletesznek egy processzort, egy videokártyát, egy ramot, és kész a gép!
Külföldi oldalakon olvastam, hogy előfordult ram probléma, illetve egy videokártya korlátozás is, valamint pci és pci-e csatlakozó romlások, egyébként, nem volt vele sok gond! Valaki azt írta lehet tuningolni, valaki azt hogy nem, vegyesek a vélemények!
Köszi! -
Pítőr
aktív tag
válasz
band1103 #12468 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ! Visszaolvastam ebben a témában kb 1400 hsz.-t, és nem találtam semmi problémát a 8200-al kapcsolatban (mármint, hogy nem írtak róla semmit), persze ettől még elhiszem, hogy amd mellé amd dukál, én is így vagyok vele, csak nekem kéne a ram hely is, hogy hosszútávon megérje, meg még tennék még bele wlan kártyát, meg tv-tunner-t, meg egy dualslotos videokártyát, és akkor máris baj van a hűtéssel, meg a helyekkel, mert a videokártya mellett ott van közvetlenül a többi, plusz fontos az alacsony ár! Akkor már valami más kellene, amiben több a hely, mint pl. ASRock A770DE, ami kicsit felette van árban, csak ugye abban meg 770 van, amiről nem tudom, hogy hol van a 8200-hoz, és itt nem a grafikus teljesítményről beszélek, hiszen úgyis lesz bele videokártya! Hanem arra, hogy végezze a dolgát rendesen, és ne legyen vele galiba, a tuning annyira nem érdekel, bár lehet, hogy kéne! Az lehet, hogy a 8200 intel alatt rosszul teljesít, nem tudom!?, de sajnos azt sem tudom, hogy amd alatt hogyan, meg azt sem, hogy akik szívtak vele, azok mivel szívtak, proc. kompatibilitás, vagy ram-problémák, vagy az ati-nvidia miatt voltak problémák!?
-
Pítőr
aktív tag
Sziasztok, nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemesebb-e egy full amd konfighoz (amd proc.+ ati videokari) ASRock A770DE alaplapot venni, vagy elég egy ASRock K10N78! Azt tudom, hogy az K10N78 Geforce 8200-as chipset-tel van felszerelve, de azt nem, hogy ez hatással van-e az ati videokártyára? A tesztet olvastam itt a prohardveren, amelyben összehasonlítják a 8200-at a 780g-vel, de ott nem volt sok különbség a két chipset között, ráadásul a A770DE-ben 770-es chipset van, amiről ugyan nem tudok sokat, de biztos régebbi, mint a 780! Szóval kérek valakit, hogy indokolja meg nekem, hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni, úgy, hogy a K10N78 2000ft-tal olcsobban kijönne! A választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged