- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sweet Lou 6 addikt Nem rossz, de mivel már régóta nvidia chipsetes alaplapot használok, nem tudom neked nyugodt szívvel ajánlani a melegedés és a háttértár bugok miatt. Ha mindenképp olcsó alaplapot szeretnél tuning nélkül akkor ezt tudom ajánlani. Ha nem zavar a kettővel kevesebb memóriafoglalat akkor ez a te lapod, szerintem a megbízhatóság megér +3k-t. 
- 

band1103 őstag Én nem konkrétan a 8200 ellen beszélek hanem inkább minden nV chipset ellen. 
 nV ellen: Jobban melegedik, többet fogyaszt, nem tudnak az nV-sek a chipset-ekhez rendes drivert írni amiből adódni szoktak a kompatibilitási és stabilitási problémák. Főleg ha ennyi mindent akarsz beledugni +esetleg 1 kis tuning. Lehet hogy konkrétan a 8200-re nem panaszkodott itt senki de már voltak hsz-ek amikben a nálam többet tudóak kivesézték miért nem érdemes nV chipset-et venni. Az az 1-2 ezres bőven megéri hogy rendes AMD chipset legyen a gépben. Még ha 770-es is. Nem olyan régi az ám!
- 

csibor addikt ASROCK A780GXH/128M bár tegnap még 19K alatt volt az ára. 
- 

band1103 őstag Szvsz nem kell lemondanod a 780G -ről csak mert drágább hiszen egy ASRock A780GM-LE sem rossz választás és sok helyen egy árban van a K10N78 -el. mondjuk igen kompromisszumos megoldás hisz kevesebb memória slot és kevesebb PCI-E ill PCI slot van rajta de legalább egy jó chipsetet kapsz ami ezerszer jobb mint bármely nV választás. Nem a tesztekben elért eredményekre gondolok hanem arra hogy az nV chipsetet venni AM2+ lapban nagyon nagyon zsákbamacska. Sokan csak szívtak vele. Én nem vennék nV chipsetet. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Futás, futópályák
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest