- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
Nem rossz, de mivel már régóta nvidia chipsetes alaplapot használok, nem tudom neked nyugodt szívvel ajánlani a melegedés és a háttértár bugok miatt. Ha mindenképp olcsó alaplapot szeretnél tuning nélkül akkor ezt tudom ajánlani. Ha nem zavar a kettővel kevesebb memóriafoglalat akkor ez a te lapod, szerintem a megbízhatóság megér +3k-t.
-
band1103
őstag
Én nem konkrétan a 8200 ellen beszélek hanem inkább minden nV chipset ellen.
nV ellen: Jobban melegedik, többet fogyaszt, nem tudnak az nV-sek a chipset-ekhez rendes drivert írni amiből adódni szoktak a kompatibilitási és stabilitási problémák. Főleg ha ennyi mindent akarsz beledugni +esetleg 1 kis tuning. Lehet hogy konkrétan a 8200-re nem panaszkodott itt senki de már voltak hsz-ek amikben a nálam többet tudóak kivesézték miért nem érdemes nV chipset-et venni. Az az 1-2 ezres bőven megéri hogy rendes AMD chipset legyen a gépben. Még ha 770-es is. Nem olyan régi az ám! -
csibor
addikt
ASROCK A780GXH/128M bár tegnap még 19K alatt volt az ára.
-
band1103
őstag
Szvsz nem kell lemondanod a 780G -ről csak mert drágább hiszen egy ASRock A780GM-LE sem rossz választás és sok helyen egy árban van a K10N78 -el. mondjuk igen kompromisszumos megoldás hisz kevesebb memória slot és kevesebb PCI-E ill PCI slot van rajta de legalább egy jó chipsetet kapsz ami ezerszer jobb mint bármely nV választás. Nem a tesztekben elért eredményekre gondolok hanem arra hogy az nV chipsetet venni AM2+ lapban nagyon nagyon zsákbamacska. Sokan csak szívtak vele. Én nem vennék nV chipsetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged