- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
HERR Z #12327 üzenetére
az egyelőre csak lehetőség, egy tervben lévő alternatíva, de ettől függetlenül jogos felvetés. igen, emiatt jobb választás a gx, de egyelőre sajnos ez minden.
[OFF]gyiku
nyílvánvalóan rossz döntést hoztam, vissza kellett volna mondani a rendelést. (utólag már én is okos vagyok
) egyébként tudod, hogy j&w lett volna, ha... de HERR Z ismerőse pont nem talált a nagykerbe nekem lépnem kellett. ez van.[/OFF]
mégvalami: keresgettem a legmagasabb "FSB" órajelet, amihez javallott visszavenni a cpu szorzóját, illetve visszaosztani a memókat. az előbbivel akadt egy kis problémám, egész pontosan az, hogy 9x szorzó alatt beragad az adott érték és csak bios resettel lehet visszadöccenteni a helyes kerékvágásba. illetve az se tetszik, hogy 7.5-től lefelé nincsenek egész szorzók. kérdésem, hogy a procc vagy a lap a ludas? esetleg mindkettő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Építő/felújító topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Béta iOS-t használók topikja
- Gumi és felni topik
- ASUS ROG Ally
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest