Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• diablo1984

veterán

válasz Gyuri27 #10507 üzenetére

hát igen, az is az a nem tömegcikk, nyomott áron kategória, ezért én nem veszem meg azt sem!
    ecs is ha nem ecs lenne akkor számomra megfelelne, de ahogy a 780-as chippes gyorsan felkapott lett, ugyanolyan gyorsan le is tűnt....valami oka annak is csak van, nem?
    asusoknál mindig is a fullos volt a jó, de manapság szinte még az sem tud annyi tuningolhatóságot, mint mondjuk egy tizenpárezres giga!
    tudom, hogy a giga sem szent és sérthetetlen, mert az enyém is bugos, de jó szériákat nyom kifelé most és ez a lényeg!
    abitéknak meg sok sikert a más gyártásához, de ennyi erővel viráktötészetet is művelhetnének, mert megfutamodni egy ekkora tudással és múlttal bíró cégnek, mint ők, tényleg gyávaság! csak olyan lapokat kellett volna kitolni, mint a giga, de ők a 690-es chipsetekkel nem is foglalkoztak(ha jól tudom) és akkor sokan átkaptak mondjuk a gigára és nem is bánták meg! veszeteséges valami és azonnal borítani kell mindent? akkor az amd már rég leálhatott vaolna az ati részleggel, de ők becsületesen küzdenek, több-kevesebb sikerrel, de mindig mutatnak valami újat! :K

Új hozzászólás Aktív témák