- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
Gyuri27 #10507 üzenetére
hát igen, az is az a nem tömegcikk, nyomott áron kategória, ezért én nem veszem meg azt sem!
ecs is ha nem ecs lenne akkor számomra megfelelne, de ahogy a 780-as chippes gyorsan felkapott lett, ugyanolyan gyorsan le is tűnt....valami oka annak is csak van, nem?
asusoknál mindig is a fullos volt a jó, de manapság szinte még az sem tud annyi tuningolhatóságot, mint mondjuk egy tizenpárezres giga!
tudom, hogy a giga sem szent és sérthetetlen, mert az enyém is bugos, de jó szériákat nyom kifelé most és ez a lényeg!
abitéknak meg sok sikert a más gyártásához, de ennyi erővel viráktötészetet is művelhetnének, mert megfutamodni egy ekkora tudással és múlttal bíró cégnek, mint ők, tényleg gyávaság! csak olyan lapokat kellett volna kitolni, mint a giga, de ők a 690-es chipsetekkel nem is foglalkoztak(ha jól tudom) és akkor sokan átkaptak mondjuk a gigára és nem is bánták meg! veszeteséges valami és azonnal borítani kell mindent? akkor az amd már rég leálhatott vaolna az ati részleggel, de ők becsületesen küzdenek, több-kevesebb sikerrel, de mindig mutatnak valami újat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- AliExpress tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest