- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
hobizoli #158 üzenetére
Talán az én hibám is, mert kicsit rátettem egy lapáttal, mindig kimért logikával és enyhe gúnnyal válaszoltam. Elég hamar kikattant.;]:))
Mindenesetre folyamatosan arcoskodott (ő az AMD főmérnökével szokta ezeket megbeszélni, én mit is tudhatok erről, most is egy Optronnal zsúfolt szobában ül, hasonlók). A válaszaimat el se olvasta rendesen, sőt gyakran már a saját kérdéseit megválaszolta helyettem ugyanazon hozzászólásban.
Nem tagadom, kicsit felkaptam a vizet én is ezen a stíluson, de elég jól palástoltam.:)
Azóta egy másik fórumozónak bemásoltam oda T2k másik topicbeli megnyilvánulását a kérdésemmel kapcsolatosan, esetleg nézd meg.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest