Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
Abit IC7 ről pl én is hallottam jókat. A a -G n már nem SoundMax van ? Nálam P4C800 on SoundMax van felrakva. Kipróbáltam gépet még SoundBlaster Live 5.1 el valamint Audigy vel is. Hát inkább maradtam SoundMaxnál, vagyis nem láttam értlemét más hangkártyának a beszerzésére. Esetleg némelyik game kezd el egy kicsit akadozni az integrált hangkártyák miatt...
[Szerkesztve] -
Criton
veterán
Rover623 Nem ide vágó kérdés, a tápodat hol és mennyiért vetted ha nem indiszkrét kérdés ? Valamint megvagy vele elégedve ?
-
Criton
veterán
Mióta megvan a 4. ram is rendben megy, 3 al nem ment. Ha rámszakadna az ég, akkor hujjjj..... akkor szerintem olyan gépem lenne.......
Ha nyerek lotton, akkor mindenkinek adok pénzt aki itt fórumon segitettÉs akkor csak írigykedhet mindenki
A kártyát leszámítva azért még max 1 évig jó konfig ez, nem ? Gondolok itt majd a megjelenő Longhornra stb....
[Szerkesztve] -
Criton
veterán
Pontosan. Nekem is kellett egykis idő míg a mostani konfigomat összeraktam, úgy hogy kb a középmezőnyben benne legyen, bár nemtom, hogy benne van-e
Esetleg még vga az ami kevés, bár nem jáccom sokat, de amivel jáccom azt is szépen elviszi a gép. Csak ahogy mondtam, teljesen ketté oszlik a tábor. Van aki megteheti hogy vegyen ( ezek szerint ez a gép már elavult ) és van aki nem. És szerintem ebben az országban többségbe van az, aki nem. -
Criton
veterán
Jaja, bár ez az egész 775 már nem is igazán teljesítmnyre megy, hanem inkább a két gyártó közötti versengés AMD vs Intel.
Gondoljunk csak bele, mennyi idő volt a socket 370 és socket 478 között a különbség, vagyis eltelt egykis idő míg áttértek az emberek.
Socket 478 meg alig volt és máris van 775 meg már annyi minden. Ugyan ezvolt a memóriákkal is. P4 hez legelösször ugyebár kijött a Rambus. Fél évre rá már nem is volt rambusos P4. Mosmeg mindenhol azt nyomatják, hogy Pci-e meg DDR2, a kérdés csak az meddig ? Szerintem ez a túl gyors váltás sem a legjobb. Meg mondjuk mire mi magyarok teljesen áttérnénk a 775 meg ddr2 re , addigra rá megint új foglalat > új chipkészlet és megint az lenne hogy ddr2 le és ddr fejlesztik tovább.... -
Criton
veterán
Köszönöm az Infokat, akkor beszerzek még 512 memet és hajrá
Esetleg nemtud vki egy oldalt ahol 478 as p4 vs 775 p4 tesztek vannak ? -
Criton
veterán
Bár nem is nagyon értem, hogy Intel mért kezdi kivenni a forgalomból a 478 tokozást.
A 775 az A64 ellenfele ? Gondolok még itt teljesítményben ...... végülis mit tud a 775 amit 478 nem ? ( agp > pci-e , ddr > ddr2 esetleg ? )
Meg ami szerintem elég zavaros , hogy a 478 proci meg 775 proci árban ugyan az , de alaplapokban már nem . 478 as lapok kb 10-25 k között vannak már míg 775 olyan 25-65k között van. ( Mennyi ma újonnan egy p4c800 pl ? Vagy egy IC7 mert 478 ban azok vitték a pálmát tudomásom szerint.... ? ) És teljesítményben szinte semmi vagyis nem nagy különbség ? -
Criton
veterán
Asus P4c800 / gold -om van. Asszem 875-s. Csakmár teljesen összevagyok zavarodva.
Már majdnem havonta jelentenek be új tokozásokat új rendszerket. Lehet Amerikába ezt megtudják fízetni, de én pl nemtok fél évente 100k kiadni csak alaplara meg procir
A topikot azért is nyitottam, mert szerintem vannak még, akikben felmerül ez a kérdés. -
Criton
veterán
Nos nemtom, hogy van -e ilyen topik, ha igen, akkor sry !
A kérdésem igazán az lenne, érdemes -e 478 ról átálni 775 re ? Vagyis kell-e ?
Nincs egy éve , hogy 45k ért vettem a mostani alaplapomat és elég szomorú lenne, ha kiderülne, hogy azt már szinte semmire nem használhatom.
Érdemes -e a 478 ba fejleszteni -e még ? Gondolok itt cpu,vga ( agp ) , memória stb....
Vagy azért még ez a 478 marad a standard itthon ? Mert elég sok helyen olvastam, hogy az agp 1 év és kimegy , vagyis mindenki áttér pci-e re ? Ez azt jelenti, hogy Agps vidkarira már nem is érdemes befektettni ?
A Socket 478 P4 3.2 Ghz és egy Socket 775 P4 3 Ghz es proci között mi a teljesítmény különbség ? Erősebb -e ? Mert árban a két processzor majdnem ugyan az....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest