- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Meg vagyok vele elégedve...annyira hogy rögtön egy kartonnal vettünk belőle...
Bővebben: link
(Ennél valamivel olcsóbban természetesen...) -
Rover623
félisten
Attól függ hogy miről akar váltani...
Neked felesleges váltanod, ha csak a ''rendes'', 6 havi upgrade-edet szeretnéd megtenni...a te konfigod a VGA-tól eltekintve ma még rendben van.
(Tényleg, a Dual Channel megy rendesen...a 3 db memó miatt kérdem...)
Persze ha rád szakad egy kis pénz, más a helyzet. -
Esmein
nagyúr
Szerintem leginkább igen. Bár a ph-n megforduló köznép szerintem teljesen más arányban tartalmaz ADM és INTEL felhasználókat, mint ahogyan az a valóságban előfordul. Sokkal több téma és hozzászólás van amdvel kapcsolatban mint intellel és ezt leginkább akkor éreztem, mikor ic7+2.4C gépet építettem.
jó az az lga775, de nem érdemes váltásra.(mint ahogyan én sehova nem váltanék olyan konfigról mint a tied) -
thaler2
senior tag
Nem mindenki olvass fullos fless teszteket ám, szóval rengetegen csak azt látják, hogy új ddr2 éssatöbbi, ez biztos, hogy jó, vegyünk ilyet, és ezt most nem magyarra értem, mert kevés olyan magyar van sz.tem, aki csak úgy megengedheti magának egyből, a legújabb technológia megvételét.
-
Zoli bácsi
őstag
Én a helyedben vennék még egy RAM modult, hogy duálba lehessen hajtani, esetleg ha játszol is, akkor egy izmosabb VGA-t. Beszélgettem Asus p4p800, és p4c800 lappal rendelkező emberekkel, tökéletesen elégedettek az alaplapjukkal. Szerintem maximum akkor érdemes majd 478-as lapról váltani, ha elterjednek a 945-955-ös chipkészletű alaplapok, és a duálmagos Pentium D-k. Addig nem kapnál plusz teljesítményt a pénzedért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest