Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
redelectro
csendes tag
Hali, nem tudom, érdekel-e ez bárkit, de leírom a tapasztalatomat:
Engem kifejezetten ingyen SMS küldés érdekelt, mivel a T-s díjcsomagommal csak hívást 'tartalmaz', az SMS-ekért borsos árat kell fizetnem. Rá is kerestem 10 perce a neten, találtam egy elég ígéretes oldalt, és reklámmentes sms-eket tudok vele küldözgetni (azt írja, 5db/nap/IP-cím). Már kettő el is ment -
emca
tag
Sziasztok!
Most, amikor már közelben van az SMS adó, jó lenne felfrissíteni, hogyan lehet PC-ről SMS-t küldeni. Van vkinek javaslata
-
Mexildos
aktív tag
Hali!
Egy olyan szakmai jellegű kérdésem lenne, hogy szeretnénk megoldani azt, hogy bizonyos emberek egy zárt netes oldalról a netről is tudjanak SMS-t küldeni. A kérdésem az, hogy ehhez mi kell?
Gondolom kell egy számítógép SIM kártya vagy kártyák és ezen kívül még mire van szükség? Gondolom kell egy adapter is amibe a SIM-ek mennek de pontosan még mi szükségeltetik ehhez? Milyen adapter kell hozzá? Szoftveres résznél mi a helyzet?
Hogyan lehet azt kiszámolni hogy egy SIM mennyi SMS-t bír elküldeni 1 perc alatt? Nem szeretném hogyha egy idő után esetleg beragadnának az SMS-ek? Valakinek ötlet?
Esetleg tipp melyik fórum topikban kérdezzek rá? Előre is köszönöm a segítséget.
-
anya22
csendes tag
hali mizu
-
Sasfészek
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan szoftver kellene ami SMS-t tud küldeni és akár fogadni is. DE!
Van több gép a háztartásban és van egy központi szerver amire ezt a programot fel kellene telepíteni. Na most a szerverhez lenne kapcsolva egy SIM kártya és azon keresztül mennének el az SMS-ek.
ami fontos:
- Lehessen a programban fiókokat létrehozni. Például Y-nak 555-666 a telefonszáma, X-nek pedig 888-999. Mindketten ha küldenek SMS-t akkor a saját telefonszámukkal menjen el az SMS. Tehát ne a szerverhez kapcsolt SIM kártya száma legyen feltüntetve SMS küldőként, hanem a saját mobiltelefon számuk. Természetesen a válasz SMS a telefonszámukra jönne. Ezt meg lehet oldani? Gondolom igen, mert máshol láttam ilyet, igaz a weben.
- A kliens gépekről lehessen begépelni az SMS-t és küldeni amit a szerveren futó SMS küldő program felismer hogy kitől jött az üzenet (Y vagy X) és azt ez alapján végre tud ja hajtani.
- Lehessen beállítani SMS emlékeztetőt, amit a szerveren futó program kiküld részemre ha elérkezik az ideje.
- szükség esetén fogadni is tudjon, természetesen akkor a szerverhez kötött sim kártyára érkezne az sms.
- nem feltétel, de MMS képes is az sem lenne rossz.
Linux alapú program kellene ha van. Nem baj ha több programot is tudtok mondani, lehet profi, ingyenes, nagyon kíváncsi lennék egy ilyenre.
Ha valaki ismer ilyet ne habozzon. Nagyon nagyon nagyon sokat segítene vele. ezer köszönet érte előre is.
-
PrinczA
őstag
Talált vki vmi progit az utolso hozzaszolas ota?
-
kami80
csendes tag
Sziasztok!
Olyan programra lenne szükségem amellyel számítógépről gsm telefonon keresztül tudnék sms-t küldeni.
A microsoft sms sender és pc suite nem jó nekem mert olyan kellene amelyik hasonló felülettel rendelkezik mint egy levelező (tehát látom a bejövő ill. kimenő smseket). Az Ozeki az jó lenne de 80ezer forint nekem pedig ingyenes kellene.
na macerás vagyok mi?
üdv.:
Kálmán -
-
Gubro
senior tag
Szia,
remélem valamit mondani is akarsz. Ha nem, akkor nagyon összevontam a szemöldököm. -
kutga
félisten
UP!
Hogy kell konfigurálni a Microsoft SMS Sendert hogy felismerje a telefonom (Nokia 6230)? -
kutga
félisten
válasz
Zoli bácsi #9 üzenetére
Üdv!
PC Suite valami miatt nem működik.Három darabban küldi el az üzeneteket. Arra gondolni sem merek mennyit számláz ebből.
Felraktam a Microsoft SMS Sender 1.0-s verzióját, de nem tudom konfigurálni...nem hajlandó felismerni a telefonom. BT-s Nokia 6230-ast használok, BT adapterrel.
-
föccer
nagyúr
És van valami olyasmi ami neten keresztül küld? Nem ingyen sms-oldalakra gondolok, hanem inkább valami kliens féle szoftra.
Thx.
Egyébként meg milyen program ami... topik: [link]
üdv.: föccer -
mr.pocok
csendes tag
Némi értelmet kellene varázsolni a mondandóba - Loretto
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Nincs véletlenül tudomásotok olyan programról, amivel számítógépről lehet sms-t küldeni anélkül, hogy a telót rádugnám a gépre? Volt már korábban egy ilyen topic, de nekem még nem világos a dolog. Nokia 3220-asom van, Vodafonos. Úgy hallottam a The BAT! nevű progi tudja ezt, fel is telepítettem, de nem igazán jöttem rá, hogy lehet elérni ezt. Ha tudtok segítsetek! Lécci!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mikrotik routerek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest