Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
-
törölt tag
pc suite nalam nem muxik, se a sajat mappabol se a bejovokbol nem mentette le a sms-eket...
a legelso alkalommal csinalt ilyet, de azt egy dat fileba mentette, es csak unicode kodolassal tudtam olvasni...
nekem egy 6680-rol kellene n90-re uziket masolni
segitsen vki pls...
oxygen-t nem probaltam meg, csak akkor tudom, ha hazaerek melobol, de aztan mar csak fel oram lesz ra...
szoval varok meg otleteket...
masik kerdes: ha memokartyara masolom az sms-eket, azt hova kell, hogy utana a telefon megtalalja azokat? -
<#/JuNIoR
csendes tag
válasz
.:GoliBali:. #8 üzenetére
Én a Nokia PC suite-t ajánlom.a nokia oldaláról le lehet tölteni a legújjabbat Bővebben: link
-
col
addikt
Próbáljátok ki a MobiMB-vel. Amúgy ha jól sejtem nekem a backuppal is elmentette az smseket és vissza is töltötte a PC Suite (6230)
-
Coyot
őstag
Nem tudná vki megmondani,hogy a lementett sms eket hogyan lehet visszatölteni a teloba
Az sms-ek pc suittal lettek mentve .vmg kiterjesztéssel, de visszamáslom a fájl másolása menüben, gépen látszik h ott vannak,de a telo már nem látja...
Oxigennel próbáltam visszaírni de az meg csak egyet tesz fel telóra és akárhogy próbálom nem akar többet.
Az is érdekes hogy mikor kimentetem őket Pc suite-al azután a SIM-kártyáról eltünt minden
Ha valaki szenvedett már ezzel kérem írjon, számomra fontos sms-ek voltak és szeretném őket ujra a telomba látni. A telcsi egy 6610i, USB-s infrán keresztül csináltam. -
.:GoliBali:.
aktív tag
Up
-
aktív tag
UP
-
aktív tag
SEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSEN MÁR VALAKI!!!!!!!!
-
aktív tag
up
-
aktív tag
UP!!!!
-
aktív tag
3650-es mobilról, hogy lehet lementeni az smseket, ill tudja-e valaki, hogy hol lehet megtalálni(melyik könyvtárában a mobilnak) az sms(mms)eket???
Segítsetek, mert már meg van egy ideje a telefon, de nem találok ilyen cuccot hozzá, és vészesen sok menteni való smsem van! -
törölt tag
Hi all! Nokia 6100 és hasonló telefonokhoz véleményem szerint az egyik leghatékonyabb valóban az Oxygene Phone Manager. Van új verziója, ami nem szekszuálja el az ékezeteket, továbbá még magyar nyelvi csomag is van.
Kérdésedre válasz: a Nokia 3650 Symbian alapú Series 60 telefon, az Oxygene Phone Manager for Symbian Phones elnevezésű progi remek hozzá. Fontos azonban, hogy tudomásom szerint ezt a programot nem elég gépre tenni, hanem a telefonra is telepíteni kell a kommunikáció másik oldalát biztosító progit. Ezzel pótolva vagyok a Nokia Symbian-os PC Suite-jaiból kimaradt sms és névjegyszerkesztési funkció, megmég sok egyéb.
Hozzátenném továbbá, hogy a most megjelenő 7610-eshez - ami a 6600 utódja - már a régi stílusú, de teljesen megújított PC Suite 6 lesz letölthető. Ez azért érdekes, mert az operációs rendszeren és a telefonon semmit nem változtattak, ebből következik az, hogy BIZTOSAN be lehet hergelni a régebbi Symbianos telcsiket is az ezzel történő működéshez. Én most próbálkozom, ha rájöttem, szólok!
Még egy megjegyzés: regisztrálja magát mindenki Nokia fejlesztőnek a neten, ugyanis olyan nem publikus szoftverekhez jut hozzá, hogy padlóig esik az álla... -
Szólista
senior tag
Hali!
Nézz itt körül, biztos van válasz a kérdésedre.Bővebben: link
-
aktív tag
Up
Szóljon már hozzá valaki, és segítsen! -
aktív tag
tudnátok segíteni, hogy Bluetooth-on keresztül, hogy műkötdik, ill mőködik-e egyátalán, és ha nem műkszik akkor mivel lehet leszedni az SMS-ket.
Egyátalán 3650-ről le lehet szedni? -
Surfym@n
senior tag
válasz
kamikaze boci #2 üzenetére
én is oxygenre adom voksom bár az ékezetek helyett más karaktereket ad. (2.1.0.0 verzió)
-
kamikaze boci
őstag
Például:
Nokia PC Suite
vagy
Oxygen.Phone.Manager.II.for.Nokia.Phone
[Szerkesztve] -
micro
addikt
Tehát olyan programot keresek ami Nokia 6100-ról infrán keresztül lementi (pl txt-be) az összes SMS-t.
A PC Suite csak egyesével tudja, ami 150 db üzenet esetén kicsit macerás.
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest