- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
infeeeee
csendes tag
válasz
Monikatomi #108 üzenetére
Próbálkozhatsz romcserével, hátha valami szar abban amit ráraktak neked. Mittomén blútúsz driver.
Vagy az egész blútúsza rossz, akkor rendelj egy másikat, szerintem nem túl drága. -
infeeeee
csendes tag
válasz
Meggyi001 #66 üzenetére
Találtam egy megoldást, hogy a telefonon lehessen beszélni.
Még nem próbáltam ki.
http://projects.lanik.org/AndroidProjectWatchU82.htm -
infeeeee
csendes tag
Bocsi, nem nagyon volt időm foglalkozni ezzel, de most itt van, ha eddig nem sikerült volna.
Itt van egy rarban a driverek, a jó flashtool a nálam működő romok. amelyik nekem ment annak benne van a nevében, h mukodik.(Csak a miheztartás végett nekem u8 van, bár más mtk órákkal is működnek, az infók arra vonatkoznak, senkinek semmilyen kárért nem vállalom a felelősséget)
Miután a drivereket felraktad ha bedugod a gépbe az órát mediatek storage device-nak látja. (vagy vmi hasonló)
Húzd le az órát, indítsd el a programot, (flashtool.exe).
Beállítások a flashelés előtt: options > backup and restore > Backup, illetve alatta preserve backup data. így meglesz a gyári rom.
Majd: options > format FAT > format FAT. (ez fontos)
Ezután kattints: scatter/config file-ra, és töltsd be a flashelendő rom cfg fájlját(a donwnload agentet NE változtasd meg!!!!)
Mjad katt a donwnload gombra. ezután ha feldugod az órát kikapcsolva egyből elindul a flashelés.
ha megvan a zöld karika, akkor kész és minden jó.
Örülnék ha feltöltenéd ide a gyári romot, nekem nem sikerült lementenem, és nem minden működik ezzel ami fent van rajta. -
infeeeee
csendes tag
na ez a jó verzójú flashtool amivel nekem megy:http://www.mediafire.com/download/pb....00++Azeem.rar
-
infeeeee
csendes tag
Nekem is megjött a kis u8as aliexpressről 10 dollárért. Ami ennyibe kerül az tuti, hogy klón. xda-n van nekik egy jó fórumuk: [link]
Nagyon sok féle hardverrel vannak, a linkelt fórumon nagyon sok rom van hozzájuk, az azeem verziójú flashtoollal lehet flashelni, meg backupolni a romot. Én sajnos elfelejtettem backupolni a gyárit. ez a flshtool ott van valahol a fórumban, most nem találom, tegnap még megvolt.
Végigpróbáltam egy csomót, volt ami bekapcsolás után leáll, néhol a kijelző volt szétcsúszva, de sikerült végül találni egyet amin az érintő gombbal is lehet ébreszteni, meg 4 óra közül lehet választani a gyári 3 helyett, cserébe nem rezeg értesítésnél és nem megy a hőmérő.Mivel van rajtuk bootloader, ezért nem könnyű brickelni, csak keresgélni kell sokat, h melyik jó hozzá.
-
infeeeee
csendes tag
válasz
zsolti3120 #29 üzenetére
Azért különbözik, mert két különböző típus van, mind U8, néhol keverik melyik melyik:
U8 – Companion watch, MTK6260, 128 x 128 touchscreen, plastic body, rubber strap.
U8 Pro – Watch/phone, MTK 6260, 240 x 240 touchscreen, plastic body, rubber strap.Forrás: xda
A többire nem tudok válaszolni, nekem sincs ilyen, csak én is gondolkozom, hogy veszek egyet. ha már 4000ft-ért itt van kínából a legolcsóbb típus
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Battlefield 6
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Töltők, kábelek, power bankok, átalakítók - Domshop - Prémium kiegészítők Apple termékekhez
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Samsung S Pen érintőceruza
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest