- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reweptor
csendes tag
válasz
alexw801 #120 üzenetére
Az óráról való telefonálás funkciót ki lehet kapcsolni? (ha hívnak, előveszem a telefont, nem akarok óráról telefonálni..)
ill. ami számomra a legfontosabb: Gmail-es mailt megjeleníti?
Valamint ha hangouton írnak nekem, akkor azt is megjeleníti? (vagy csak annyit jelez, h írtak?) -
reweptor
csendes tag
Sziasztok!
Ugyan nem U10-el kapcsolatos a kérdésem, de nem találtam egyéb okosórás témát.
Szeretnék egy olyan okos órát, ami jelez (nem kell hang, elég ha rezeg) g-mail, hangout, messenger(stb..) üzeneteknél, és meg is jeleníti azokat.
Kb csak ezekre a funkciókra lenne szükségem az óra kijelzésén kívül, nem kell hogy sim kártyát tudjon fogadni, vagy hogy azon keresztül telefonáljak..Tegnap média marktban körülnéztem, hogy miket lehet ott kapni, de azok nagyon drágák. Ami pl tetszett az az lg w150, de az ára már nem..
Tudtok ajánlani valami olcsó kínai klónt, ami hasonló dolgokat tud, de az ára 10-15ezer Ft?
(ebay, tinydeal... is szóba jöhet)Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest