Hirdetés

Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• alexw801

senior tag

válasz reweptor #121 üzenetére

Az én Zenfone 2 telefonomon könnyű kapcsolgatni, amikor bejön a hívás, a teló megjelenő menüjében. Mindig ezt is teszem, csak pl. autóvezetés közben hagyom az órán a BT kihangosító funkciót.

• alexw801

senior tag

válasz reweptor #119 üzenetére

A K88H ilyen. Most kb. 46 USD, átjön "tréfa" nélkül.

Én egy intelligens BT kihangosító tartozéknak tekintem. Autóban és gyűlésen igen praktikus. Ha használom az órát, akkor mindig szinkronizálom a telefonhoz. Ha erre nincs szükség, akkor más egyszerű órát veszek fel. A telefont nem kell előrángatni autózás, biciklizés közben, ez jó, de pl. buszon, boltban mindenki hallja a beszélgetést, ez nem jó.
    A szinkronizálásnál a telefonon lehet állítani, hogy a tel. pl. néma vagy rezgő vagy hangos legyen. A rezgő jó. Hívás jön: az órát megrázva fel lehet venni és beszélni, 20-50 cm távolságból, pl. kéz az autó kormányán maradhat, igaz a minőség nem túl jó. Lehet tapizva-elhúzva is az órán felvenni vagy elutasítani a hívást.
    A telefonon (Zenfone 2) a felvett hívást vissza lehet venni a telefonra és jó minőségben beszélni. Általában ezt teszem. A telefonról indított beszélgetésnél is így kell tenni (másként az órán van a beszélgetés), ez 2 tapizás a telón.
    SMS-ek átjönnek az órára.
    Telefonkönyv (400 név egyenként több számmal) szinkronizálódik, az óráról is indítható hívás.
    Pulzust néha mérek, nem biztos, hogy jó.
    Sport funkciót még nem használtam.
    Az óra pozíciója szerint ki-be kapcsolja a képernyőt, ez praktikus, használom.
    Semmiféle működési zavar nem volt vele.
    Az akku nem bír talán 2 napot se, én este vagy reggel töltöm, rövid a töltési idő. Érdemes csinálni valami kupakból egy tartót, benne a töltő csati, és csak rá kell helyezni az órát, más órákhoz adnak ilyenfélét, arról lehet másolni. Amúgy könnyen leválik töltés közben
    Bőr szíjjal az igazi, én a fémet eltettem és vettem bőrt.

Új hozzászólás Aktív témák