Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz
reweptor #119 üzenetére
A K88H ilyen. Most kb. 46 USD, átjön "tréfa" nélkül.
Én egy intelligens BT kihangosító tartozéknak tekintem. Autóban és gyűlésen igen praktikus. Ha használom az órát, akkor mindig szinkronizálom a telefonhoz. Ha erre nincs szükség, akkor más egyszerű órát veszek fel. A telefont nem kell előrángatni autózás, biciklizés közben, ez jó, de pl. buszon, boltban mindenki hallja a beszélgetést, ez nem jó.
A szinkronizálásnál a telefonon lehet állítani, hogy a tel. pl. néma vagy rezgő vagy hangos legyen. A rezgő jó. Hívás jön: az órát megrázva fel lehet venni és beszélni, 20-50 cm távolságból, pl. kéz az autó kormányán maradhat, igaz a minőség nem túl jó. Lehet tapizva-elhúzva is az órán felvenni vagy elutasítani a hívást.
A telefonon (Zenfone 2) a felvett hívást vissza lehet venni a telefonra és jó minőségben beszélni. Általában ezt teszem. A telefonról indított beszélgetésnél is így kell tenni (másként az órán van a beszélgetés), ez 2 tapizás a telón.
SMS-ek átjönnek az órára.
Telefonkönyv (400 név egyenként több számmal) szinkronizálódik, az óráról is indítható hívás.
Pulzust néha mérek, nem biztos, hogy jó.
Sport funkciót még nem használtam.
Az óra pozíciója szerint ki-be kapcsolja a képernyőt, ez praktikus, használom.
Semmiféle működési zavar nem volt vele.
Az akku nem bír talán 2 napot se, én este vagy reggel töltöm, rövid a töltési idő. Érdemes csinálni valami kupakból egy tartót, benne a töltő csati, és csak rá kell helyezni az órát, más órákhoz adnak ilyenfélét, arról lehet másolni. Amúgy könnyen leválik töltés közben
Bőr szíjjal az igazi, én a fémet eltettem és vettem bőrt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Trollok komolyan
- Call of Duty: Black Ops 6
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Milyen NAS-t vegyek?
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest