- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
matyibuta2 #3 üzenetére
A BIOS-ban is lehet olyan beállítás, amivel nem fér össze (ACPI résznél). Ha az jó, akkor még azt érdemes kipróbálni, hogyha szofttal nem megy (gombnyomásra), de menüből igen, akkor valami szoftverhiba.
Én is tapasztaltam olyat, hogy nem ébredt fel, hiába volt minden (felpörgés, stb. megvolt, de le is fagyott). Mikor teljesen letiltottam BIOS-ból az ACPI-t, akkor meg ment rendesen utána. -
matyibuta2
csendes tag
Az a nagy igazság, hogy régebben nem próbáltam, csak mikor megmutatták, hogy milyen is az az S3. Havernak ugyanilyen van, neki megy (W98). Ja legújjabb BIOS, XP SP1, de SP1 nélkül sem megy.
-
khalox
őstag
válasz
matyibuta2 #1 üzenetére
Ez az operációs rendszertől is függhet. Eddig is csinálta mindig, vagy régebben nem?
-
matyibuta2
csendes tag
Hi All!
Az a problémám az alaplapommal (ABIT VH6T VIA - 694X), hogy csak S1 módban hajlandó elaludni. Pontosabban S3-ban is leáll, de mikor be akarom kapcsolni sípol, ahogy kell, de nem ébred fel.
Ha van valakinek ehhez valamilyen jó magyarázata, pls segítsen, mert 4-én lejár róla a garancia.
Köszi mindenkinek!
Üdv:
Matyi
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest