- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
1. Szerintem ha nem túl régi slaki -ról(vagy általában régi disztri -ről) van szó, akkor működnie kell.
2. A 2.6 -os szériában benne van az ALSA, szóval ha a konfigjánál kiválasztod, akkor szépen fordul az is a többivel együtt.
3. Már egy ideje 2.6 -ost használok, és az idő előrehaladtával nagyon szépen alakul. Ezt értsd úgy hogy amik régebben voltak benne bugok, -és saját magam is találkoztam vele- folyamatosan tűnnek elfelé,ráadásul a maradék sem vészes. Amit egyébként észre fogsz venni rögtön, az az, hogy pl. nagyon halkan dolgozik alatta a vinyo(kevesebbet kerreg)
-
Bgs
senior tag
Slackware altalaban: a linuxok kozul ez all a legkozelebb a BSD-hez. Ha eddig BSD-t hasznaltal akkor jo valasztas a Slackware. A distro amugy nagyon jo, en mar 10 eve hasznalom. Az egyik, ha nem a legoregebb distro a halon. Teljesen fapados, de ha pl. szervert szeretnel csinalni, akkor szerintem nincs ennel jobb alapanyag.
Egy gyors ftp forras: ftp.slackware.at. Nekem multkor 200/300 kB/s-kel jott toluk. -
doc
nagyúr
Most egyebkent akkor melyiket erdemesebb letolteni, a 9.0-t, vagy a 9.1-et, es 2.X gcc-t hasznalni?
9.0-t nem próbáltam, de 9.1-gyel nem volt még gondom, úgyhogy szerintem nyugodtan vágj bele, legfeljebb felteszel két gcc-t (nálam is így van, egymás mellett éldegél a 2.95 és a 3.3)
Egyebkent most csak 3 db. CD-m van itt. Erdemes kiirni a 4. cd-t? (1-2-3 akarom kiirni, mert a 3.-on asszem van valami kezikonyv is..., de erosits meg!)
maga a rendszer az első két CD-n van, a másik kettőn a forrásokat találod, de hogy kézikönyv van-e rajta, azt nem tudom, de ezt majd megnézem, mert jól hangzik. -
doc
nagyúr
Slackware-specifikus könyvről nem tudok, de ha jól emléXem, a piros Unix-könyv (magyarul is kapható) a Slack-re alapoz (de tényleg nem biztos)
gyors serverre sokat mondani nem tudok, mivel nekem ftp nem megy, csak http, így nincs sok választásom, az ftp.sunet.se-ről töltöttem le, nézd meg
amúgy naggyon tuti renCer, én imádom, csak szokni kell... UHU után nagyon más, mindent neked kell kézzel állítgatni, elég sok cuccot utólag kell feltenni, de legalább megismered a Linuxot kívül-belül
egy apróság: érdemes a forrásból feltett progikat (ezt amúgy checkinstall-lal csinálom, így könnyen le lehet szedni ha megunom/nem teCCik) a /usr-be tenni, mert alapban a /usr/local-ba pakolja -
doc
nagyúr
Sokan mondják, hogy nem érdemes 9.1-et használni, mert a 9.0 jobb volt a gcc miatt. Álítólag elég sog helyen fordít rosszul a 9.1-ben. Ez mennyire igaz?
nekem még sosem fordított rosszul, igaz nem is az alap 3.2-t használom
ha jól emléXem, a második CD-n van 2.95-ös GCC is, nálam úgyis ez az alap fordító... meg tettem fel forrásból 3.3-t is, igazából a 3.2 szériát szokták nagyon sokan (ld. pl. mplayer) szidni -
Bgs
senior tag
Hat az Altavista szerint (Bővebben: link) 2003.12 ota biztosan
Amugy meg nem volt vele dolgom, nem egy tul gyakori kartya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest