- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
quailstorm #6638 üzenetére
Nem a winen volt a hangsúly
-
lemmy71
őstag
válasz
quailstorm #6638 üzenetére
Üdv Urak!
Nem vagyok egy nagy skypes, a 8.43.0.56 verziót használom. A napokban azt írta ki bejelentkezéskor hogy ideglenesen felfüggesztették a fiókomat, megnövekedett levéltovábbítás, valaki az én fiókomról vagy a fiókomon keresztül továbbított leveleket stb. és a microsoft szabályai megsértése volt az indok. Ezután végigcsináltam a hitelesítő procedúrát és sms -ben kaptam egy aktiváló kódot. Egy napig működöt is a skype, de másnapra újra zárolták a fiókomat és már nem ajánlotta fel a az sms - s kód küldést. Írtam a "suportnak" hogy, microsoft szolgáltatási szerződését sértő tevékenységet nem végeztem skypen és kérem a fiókom aktiválást, de semmi választ nem kaptam. Mi a teendő ebben az esetben, mit csináljak hogy újra aktív legyen a fiókom, mi okozhatta ezt a hibát -
cocka
veterán
válasz
quailstorm #6633 üzenetére
Tudtommal a vállalati skype kicsit más. Ott nincs ez a sok felesleges cicoma. Skype for Business vagy mi a neve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest