- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Tudom hogy ez most rajtad nem segít, de az asztali gépemen, nekem és az ismerőseimnek, klienseimnek nincs problémám/juk a szofverrel. Működik állandóan, és minden értesítés megjön, nem fagy stb.
Az app tényleg elég gagyi volt, és az a ránlevarrás KO-t nyomott legalább is a nem top telefonokon, nekem 10+mpig tölt, akkor is ha háttérben fut.
Szóval a windowsos problémákat nem értem, mondjuk a win10 skype app tény hogy rossz, de a sima különálló szoftver nem értem miét bugos ennyi embernél. Lehet nem mindenki win10 alatt használja, és akkor már köhög?
-
Fürkésző
tag
"magától spontán elindul"
A 7.27 verziótól kezdve változtattak a frissítési mechanizmuson.
Hiába állítod be úgy a Skype-ot, hogy ne induljon a rendszerrel együtt, csak akkor, amikor saját kezűleg elindítod, rád erőltetik a frissítést. MS szerint - újabban - a felhasználó hülye, segíteni kell neki, hogy a legfrissebb progam-verzióval rendelkezzen. (Nem ismerős a Windows 10-re frissítés erőltetéséből?) Ezért, ha van új verzió, ők elindítják a frissítést és ezzel együtt a Skype-ot is. Az érdektelen, hogy esetleg Te éppen nem akarod minden ismerősöd orrára kötni, hogy éppen gépközelben vagy. (Egyes kommentek szerint akkor is elindul a frissítési folyamat, ha az automatikus frissítés ki van kapcsolva).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest