- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balubike75
tag
válasz
Sanyabá #3630 üzenetére
Ha fent van a legújabb fw, akkor igazából mindenki egyéni ízlése szerint állíthatja be a kameráját. Azért adhatok pár tippet hogy mi micsoda: Videó felvételnél a legfontosabb talán a felbontás beállítása, amely VGA-tól 4k-ig állítható. A legtöbbet használt az 1080p 60fps, és 1080p 30fps. Körkörös felvétel ki, A FOV az a látószög, tetszés szerint, a WDR, háttérfény kompenzáció, és egyéb kamera fogalmakat itt megtalálod. Ezeket szintén egyéni ízlés szerint állíthatod, tapasztald ki. Gyro sensor nagyon hasznos, ez a kép rázkódását csökkenti, a kamerában szoftveresen működik, ami némi plusz energiafelhasználással jár. Van aki kikapcsolja, és utólag szoftveresen stabilizálja a felvételt, nekem pl van kézi stabilizátorom, így én sem használom. A hang be. A hangerőnél pedig a felvétel hangerejét tudod állítani, én 9 használom. Pár menüt kihagynék, ami még fontos a file format, mp4, és mov, én az mp4-et használom, talán európában ez elterjettebb. Bitráta, meghatározza a felvétel minőségét, én magason használom. Double file, ki, felvétel bekapcsolása ki. Képméret, minőség, élesség, ezek fotózáshoz valók, állítsd magasra, bár én nem fotózom ez a kamera szerintem nem erre való. Kontraszt alacsony, Noise reduction magas, fehér egyensúly auto, színek tetszés szerint. ISO auto, vagy tetszés szerint. Expozíció: Így nevezzük azt az időt, ami alatt az objektív tárgyoldali része felől a fény (a megvilágított tárgyról visszaverődve), az objektíven keresztül a fényérzékeny anyagra jut. Ennek mértéke a fényképezőgépeken beállítható. Nálam +0.0. RAW-ról itt olvashatsz, nálam ki van kapcsolva. Distortion correction a halszem effektust kompenzálja, én használom, de egyéb szoftverekkel is korrigálható. A többi menüpont azt gondolom értelem szerű, én a hangjelzést kikapcsolva használom, a kijelző, pedig 30 mp után kikapcsol így spórolsz az akksival. Azt gondolom ezek a legfontosabb beállítások, de természetesen mindenki egyéni tapasztalatai alapján állítgathatja. Remélem tudtam segíteni, és nem volt túl szájbarágós.
-
-
válasz
Sanyabá #2316 üzenetére
Szia Itt is
Közben kicsit nézelődtem, ezt találtam az sj4000-ről, ill egy másik topicot. A 4000-est is használják víz alatt, viszont ezekszt 10-15m környékén beragadnak a gombjai.
#2331: Jogos, eredetit kell venni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest