- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
[CM]Crusher #2973 üzenetére
Na akkor lehet is feltenni és újra csinálni az akkutesztet!
Furcsának is találtam, hogy ugyanakkora akksival, ugyanolyan proci mellett jobban merül az M20, mint az Elite.. Bár tartalék akksi úgyis kötelező hozzá, de azért kiváncsi leszek mennyit fog javulni.
Lord Lion: Biztosan fog még javulni az M20 képminősége! Ez a szenzor elvileg (márcsak a szebb 16MP-es fotókból kiindulva is) jobb mint az Elite-ben lévő, csak be kell jól állítaniuk egyszer és kész. Amugy a kockázott képeket nézve tényleg ugy tűnik, hogy az Elite képe jelenleg kicsit részletgazdagabb. Viszont ezek videóból kinyert kocka létükre nagyon szépek, a 35-40ezres kategóriában mindkét kamera bestbuy szerintem, még egy GoPro mellett sem kell szégyenkezniük sztem!
-
Lord Lion
csendes tag
válasz
[CM]Crusher #2972 üzenetére
Szuper! Főleg a Thai nyelvnek örülök!
-
Kroni1
veterán
válasz
[CM]Crusher #2950 üzenetére
Én egy Hero3+ Silver-t tudtam az M20-al összehasonlítani, ahhoz képest az M20-nak kicsit szebb képe van fHD@60fps videók alatt, részletesebb a kép és a színei is szebbek talán. A fotók se rosszak, de abban a GoPro is elég jó, talán kicsit szebb képeket is csinál mint az M20.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest