- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
klampfer #4093 üzenetére
Már boccs, de 1000x elmondtuk, hogy a Wifi-s változat már az SJCAM brand alatt jön ki, így már a kép illusztrációkból is látszott, hogy ez a kamu wifi-s...
magyar nyelvről... én elkészítettem / teljesítettem / elküldtem amit kértek... azt írgérték, hogy 2-3 fw múlva bekerülhet... azóta 1db fw jött ki... én reménykedek, hogy nem csak a levegőbe beszéltek... bár eddig mindent korrektül beszéltem velük, pl. a wifi-s verzió kiadásával kapcsolatban is, amikor nem is lehetett még tudni, hogy mikor jön ki!
-
settenkex
tag
válasz
klampfer #3494 üzenetére
Szia!
Még meg sem jelent a wifis változat...
Ilyen szempontból a foxoffer számít hivatalos forrásnak, náluk ilyen pedig még nincs.
Amúgy arról volt szó, hogy az új változat már ambarella a7 chipset-es lesz.
Azóta annyi változás történt hogy a siker miatt márkanevet kapott: SJCAM és ezen újra kiadták kicsit csicsásabb menüvel.
Ha lesz wifis, akkor foxoffer blog oldalán vagy facebookon biztos megírja, és valószínűleg SJCAM név alatt fog megjelenni.(Másik hogy a link alatt szereplő kamera neve S50W SJ4000... Ami olyan mint az SD28 névadása.)
De ha már berendelted, kérlek írd meg mit kaptál (esetleg teszt videót is tölthetnél majd fel), mert szerintem sokan kíváncsiak lennének rá!!!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- iPhone topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest