- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoles
senior tag
Létezik ilyen fotógépeknél, expozíciósorozatnak hívják. Az elsőt picit alulexponálja, a másodikat normál módon, a harmadikat pedig picit túlexponálja. Elméleti haszna, hogy ha a három képet összefűzöd, akkor dinamikusabb, úgynevezett HDR képet tudsz belőle csinálni. (Erre való szoftver végzi el az összefésülést.)
Fontos, hogy ilyen sorozatot mindig állványról vagy valamire lerakott géppel kell csinálni.
Bár nekem nincs 4000-em, de gondolom, hogy erről van itt szó. Ugyanakkor az is lehet, hogy tök más ez az egész, de legalább okosnak látszom.
Ja, és azért zajtalanabb az első, mert a világosítás mindig kiemeli a zajt, tehát az is olyan kép, csak nem látod annyira a zajt.
-
Érdekes amit írsz. Én még szerintem soha sem fotóztam vele, ezeket nem is arra szokták venni általában (természetesen megértem, hogy neked miért jó).
Annyit tudok, hogy a videók minőségén viszont sokat segítettek a frissítések, többek között pl a színek is klasszisokkal jobbak lettek. Talán majd idelátogat valaki aki szintén használja fotózásra, és az majd mond neked valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- One mobilszolgáltatások
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Tőzsde és gazdaság
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest